Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Wordt u ons nieuwe bestuurslid?

BIZ Halfweg-Molenwatering bestaat 8 jaar. In deze periode hebben we ons samen met de ondernemers ingezet voor een schoon, heel en veilig bedrijventerrein. We hebben mooie projecten afgerond en er staan meer projecten op de planning om Halfweg-Molenwatering te ontwikkelen tot een toekomstbestendig bedrijventerrein. Wilt u zich hiervoor ook inzetten? Bekijk dan onze vacature tot bestuurslid.

Over BIZ Halfweg-Molenwatering

Per 1 januari 2016 is op het bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering Spijkenisse een BIZ (bedrijveninvesteringszone) van kracht. Vanuit deze BIZ werken alle ondernemers van Halfweg-Molenwatering samen aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein. Per 1 januari 2021 is de tweede BIZ-periode van vijf jaar van kracht.

De Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering (SBHM) bestuurt de BIZ op het bedrijventerrein. Het vijfkoppige bestuur met onafhankelijk voorzitter werkt aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein, met een sterke positie in de regio. Wilt u zich ook inzetten voor een toekomstbestendig bedrijventerrein en het versterken van het economisch profiel van de regio? Bekijk hier de vacature en stuur een mail naar info@bizhm.nl.

Meer weten over de activiteiten van de BIZ? Klik hier.

Zoek op de website