Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Parksharing

Samen sterk! Met Parksharing Halfweg-Molenwatering start de BIZ een platform waarmee ondernemers kosten besparen én aan elkaar verdienen door het slim uitwisselen van personeel, materieel en kennis.

Juist in deze tijden wordt het belang van lokaal samenwerken en samen delen extra duidelijk. Meer dan ooit kunnen we als lokale ondernemers elkaar helpen of kunnen we als bedrijfsleven juist organisaties en initiatieven uit andere sectoren helpen.Gelijk aan de slag? Bekijk de flyerbezoek het platform en plak de deel-poster.

Samen delen is samen sterk

Enerzijds, is er bij sommige bedrijven of bijvoorbeeld in de gezondheidszorg een grote vraag naar materialen, hulpmiddelen, specifieke kennis, mankracht en andere vormen van capaciteit. Anderzijds, is er een grote bereidheid bij het bedrijfsleven om daar waar mogelijk te helpen.

Parksharing Halfweg-Molenwatering

Voor de BIZ Halfweg-Molenwatering de aanleiding om in samenwerking met FLOOW2, het bedrijf achter Parksharing, de ondernemers en bedrijven op Halfweg-Molenwatering een lokaal deelplatform aan te bieden: Parksharing Halfweg-Molenwatering.

Hierop kunnen ondernemers zowel vraag als aanbod van bedrijfsmiddelen, materialen, diensten, faciliteiten, kennis en personeel zichtbaar maken. Deze zaken kunnen ze lokaal delen met collega-ondernemers op het bedrijvenpark of met andere bedrijven en (zorg)organisaties in Nederland.

Vandaag starten met delen

Via het platform kunnen ondernemers gevestigd op Halfweg gratis een account aanmaken. Vervolgens kunnen zij vraag en aanbod plaatsen, zoeken en vinden wat ze nodig hebben, en via het platform contact opnemen, de deal sluiten en de eventuele transactie afhandelen. 

Normaal gesproken kun je denken aan het delen van een heftruck, opslagruimte, parkeerplaatsen, deelmobiliteit, kantoormeubilair, beeldschermen, pallets, vergaderruimten, overtollige voorraden, kennis of werkplekken.

#Coronahulp

Maar in deze tijd gaat het misschien wel om hele andere zaken, zoals mondkapjes, beschermingsmiddelen, personeel, transport- of koeriersdiensten, helpende handen, zorgtaken, specifieke kennis of bestelbusjes voor het bezorgen van maaltijden en medicijnen, alles is mogelijk.

“Gebruik het en doe er je voordeel mee, want met name in deze tijd zorgt lokaal samenwerken voor samen sterk!”

We brengen zo alle hulpvragen én het aanbod rondom de coronacrisis bij elkaar op één centraal platform. Zo kunnen we als ondernemers op het bedrijvenpark elkaar lokaal helpen, maar ook bedrijven en zorgorganisaties elders in de regio. Per item kunnen ondernemers namelijk bepalen of zij het ook landelijk zichtbaar willen maken, zodat het aanbod of de vraag ook verschijnt op www.parksharing.nl/coronahulp.

Zoek op de website