Bent u het nieuwe bestuurslid van de BIZ Halfweg-Molenwatering?

Sinds 2016 heeft de BIZ mooie resultaten geboekt, o.a. met: camera’s, bloembakken, Keurmerk Veilig Ondernemen, zwerfafval-team én nieuwe entrees. In 2021 – 2025 mag de BIZ haar activiteiten gelukkig voortzetten. Om dit kracht bij te zoeken wij nu daarom twee nieuwe bestuursleden. Iets voor u?

De komende BIZ-periode richten we ons op: het verder aanpakken van zwerfvuil, duurzame afvalinzameling, parkeergelegenheid én het verslimmen van onze camera’s. Ook het lokaal ondernemen en het versterken van de onderlinge betrokkenheid vinden we erg belangrijk.

Levert u hier ook graag een bijdrage aan? Sollliciteer dan nu als bestuurslid voor de BIZ!

Pro-actieve bestuursleden gezocht

Met de BIZ Halfweg-Molenwatering werken alle ondernemers samen aan een toekomstbestendig ondernemersklimaat: een schoon, heel, veilig én bereikbaar bedrijventerrein.

Daarbij houden we – als belangbehartiger van de ondernemingen van Halfweg-Molenwatering – ook altijd een oog op ontwikkelingen in de regionale en nationale economie.

Om onze ambities te realiseren zoeken we nu twee nieuwe bestuursleden die zich een aantal uur per maand willen inzetten voor het versterken van het Halfweg-Molenwatering.

“We zijn op zoek naar bestuursleden die weten van aanpakken en in staat zijn om hun BIZ-projecten in hoofdlijnen aan te sturen”, aldus voorzitter Trouwborst.

Wilt u solliciteren op deze bestuursfunctie? Stuur vóór 29 januari a.s. uw motivatie en CV naar info@bizhm.nl.

Ontvang onze nieuwsbrief
Zoek op de website