Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Op het gebied van bedrijventerreinen kijkt Nederland naar Halfweg-Molenwatering. Wij zetten de toon!

Op Halfweg-Molenwatering krijgen we het voor elkaar. Naast vooruitstrevende zaken zoals samenwerking in duurzaamheid is het BIZ-effect ook goed voelbaar in de buitenruimte: met het realiseren van camerabeveiliging, mooie entreeletters, fleurige bloembakken én het gezamenlijk aanpakken van zwerfafval.

 

Door Halfweg-Molenwatering in de kijker te spelen draagt de BIZ bij aan het bestrijden van leegstand, het promoten van de bedrijven op het bedrijventerrein én het stimuleren van werkgelegenheid. In de komende periode werkt de BIZ samen met o.a. de gemeente Nissewaard om het bedrijventerrein nog beter te positioneren in de regio.

Actueel project uitgelicht
Blijf ook op de hoogte door de nieuwe BIZ app!

Leg contact met mede-ondernemers, maak melding buitenruimte en lees het laatste nieuws. Bent u al aangehaakt door de BIZ-app? "Ik vind de BIZ-app erg prettig, het is fijn om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het bedrijventerrein". Inmiddels zijn er al meer dan 100 ondernemers actief in de app. Heeft u de app al?

Lees meer >>

BIZ
Samenwerking
Collectief

Communicatie

 

De BIZ vindt ‘communicatie’ een belangrijke pijler. Zo zetten we in op website, nieuwsbrieven en social media. Daarnaast worden ook moderne technieken aangegrepen om zowel de ondernemers als werknemers van Halfweg-Molenwatering aangehaakt te laten blijven.

 

 

Portefeuille PR, imago en marketing
  • Terreinmarketing
  • Nieuwsbrief
  • Communicatie
"Met de BIZ hebben we Halfweg-Molenwatering op de kaart gezet in Nederland!"
Zoek op de website