Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Op het gebied van bedrijventerreinen kijkt Nederland naar Halfweg-Molenwatering. Wij zetten de toon!

Op Halfweg-Molenwatering krijgen we het voor elkaar. Naast vooruitstrevende zaken zoals samenwerking in duurzaamheid (Solar Parking en Parksharing) is het BIZ-effect ook goed voelbaar in de buitenruimte: met het realiseren van camerabeveiliging, mooie entreeletters, fleurige bloembakken én het gezamenlijk aanpakken van zwerfafval.

 

Door Halfweg-Molenwatering in de kijker te spelen draagt de BIZ bij aan het bestrijden van leegstand, het promoten van de bedrijven op het bedrijventerrein én het stimuleren van werkgelegenheid. In de komende periode werkt de BIZ samen met o.a. de gemeente Nissewaard om het bedrijventerrein nog beter te positioneren in de regio.

Actueel project uitgelicht
BIZ gaat nieuwe periode in na succesvolle stemming

Sinds 2016 heeft de BIZ mooie resultaten geboekt op het Halfweg-Molenwatering, onder andere: camera’s, bloembakken, Keurmerk Veilig Ondernemen, zwerfafval-team én nieuwe entrees. Na een positieve stemming mag de BIZ in de periode 2021 – 2025 haar activiteiten voortzetten voor de ondernemers.

Lees meer >>

BIZ
Samenwerking
Collectief

Communicatie

 

De BIZ vindt ‘communicatie’ een belangrijke pijler. Zo zetten we in op website, nieuwsbrieven en social media. Daarnaast worden ook moderne technieken aangegrepen om zowel de ondernemers als werknemers van Halfweg-Molenwatering aangehaakt te laten blijven.

 

 

Portefeuille PR, imago en marketing
  • Terreinmarketing
  • Nieuwsbrief
  • Communicatie
"Met de BIZ hebben we Halfweg-Molenwatering op de kaart gezet in Nederland!"
Zoek op de website