Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Solar parking

Op Halfweg-Molenwatering werken lokale partijen samen aan de ontwikkeling van de Solar Parking bij het Carlton Oasis Hotel, ook de BIZ is partner in dit project.

Bron van energie

Het Carlton Oasis Hotel voorziet met de Solar Parking een bron van energie te zijn voor zowel haar hotelgasten als voor de werknemers en bezoekers van het bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering.

Zo worden elektrische rijders voorzien van gemak in het bezoeken van dit centrale bedrijventerrein gelegen tussen de bedrijvige industrie en groene en waterrijke recreatiegebied dat Voorne-Putten is

De Solar Parking voorziet in 100 parkeerplaatsen die worden overdekt met 700 zonnepanelen, waarbij er wordt voorzien in 36 laadpalen.

Publiek private samenwerking

De Solar Parking is een voorbeeld van een publiek-private samenwerking. Waarbij zowel lokaal bedrijfsleven als regionale overheid bijdraagt aan de ontwikkeling en realisatie van de Solar Parking in Nissewaard. Met dit project wordt een goede stap gezet in de verdere verduurzaming van het bedrijfsleven in gemeente Nissewaard. Dit ondersteunt de BIZ dan ook graag!

Zoek op de website