Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Ambassadeurs van Nissewaard – bijeenkomst

Gemeente Nissewaard nodigt u als ondernemer uit Nissewaard van harte uit voor de de Ambassadeursbijeenkomst en uitreiking van de Ondernemersprijs 2019 op dinsdag 17 september van 19.00 tot 21.15 uur.

Na deze activiteiten kunt u netwerken met een hapje en een drankje. Onderstaand leest u de uitnodiging van de gemeente.Wij organiseren voor u een leuke en interessante avond in Theater de Stoep waar trots, lef, doorzetten en ondernemen in Nissewaard centraal staat.

Ambassadeurs van Nissewaard

Het belooft een avond te worden vol met inspirerende verhalen van ondernemers, topsporters en andere ambassadeurs van Nissewaard. De gastspreker van deze avond is Robin van Galen. In 2008 is Robin verkozen tot beste Nederlandse coach op de Olympische Spelen en als sportcoach van het jaar. Nu is hij commercieel directeur van de Koninklijke Nederlandse Zwembond.

Ondernemersprijs 2019

Tijdens deze avond reikt wethouder Léon Soeterboek de Ondernemersprijs 2019 uit aan een duurzame en/of innovatieve ondernemer uit Nissewaard. De vakjury beslist samen met het publiek wie de Ondernemersprijs 2019 wint. 

Programma  

19.00u
19.30u
19.30u
19.45u

21.00u
21.15u
Inloop + koffie/thee
Aanvang zaalprogramma
Welkomstwoord burgemeester Van Oosten
Zaalprogramma
Uitreiking Ondernemersprijs 2019
Afsluiting + netwerkborrel


Aanmelden

Wij horen graag voor 23 augustus of u van de partij bent op deze feestelijke avond. u kunt zich aanmelden via dit aanmeldformulier. Het is mogelijk om één introducé mee te nemen.   

Graag tot 17 september.

Zoek op de website