Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Ondernemersprijs 2019 beloont innovatie

Heeft u een product, dienst of bedrijf wat duurzaam & innovatief is? En bent u gevestigd in Nissewaard? Meld u dan nu aan voor de Ondernemersprijs 2019!

Gemeente Nissewaard licht de verkiezing aan u toe:

Op 17 september 2019 wordt deze prijs tijdens de Ambassadeursbijeenkomst uitgereikt in Theater de Stoep. Wij zijn benieuwd welke duurzame en innovatieve ondernemers er in Nissewaard gevestigd zijn en zetten hen tijdens deze bijeenkomst graag in het zonnetje.

Om jezelf of iemand anders op te geven, geldt een aantal criteria. Het idee moet:

  • Duurzaam & innovatief zijn
  • Een product, dienst of bedrijf zijn
  • 5 jaar of korter op de markt of in bedrijf zijn
  • Gevestigd zijn in Nissewaard

Ken jij zo’n product, dienst of bedrijf? Meld dit ons via Aanmelding Ondernemersprijs 2019.

De winnaar ontvangt een professionele bedrijfsfilm, een co-partnerschap van MKB Nederland Rotterdam-Rijnmond ter waarde van € 2500,-, spreektijd bij de OFS en de OVN en veel publiciteit.

Tot en met 19 augustus 2019 kun je je aanmelding insturen. De inzendingen zullen aan de hand van 10 criteria worden beoordeeld door een vakjury van ondernemers. De vakjury kiest een top 3 van alle inzendingen en tijdens de ambassadeursbijeenkomst zal de uiteindelijke winnaar worden gekozen. Deze zal voor 50% worden gekozen voor de vakjury en 50% door het aanwezige publiek.

De Ondernemersprijs 2019 wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met: De Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering, MKB Nederland Rotterdam Rijnmond, OFS en Ondernemersvereniging Nissewaard.

Zoek op de website