Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Zondag 19 februari parkeerdruk ivm optreden Afrojack in Monkey Town + Trouwbeurs Carlton

Graag delen wij onderstaand bericht van Monkey Town Spijkenisse met u. Zeker met het oog op de verwachte parkeerdruk belangrijk om te lezen.

“Wellicht hebben jullie inmiddels via de media vernomen dat wij op zondag 19 februari een fundraising event organiseren samen met DJ Afrojack en 241 Management. Wij als Monkey Town Spijkenisse vinden het wel zo netjes om jullie middels deze brief ook op de hoogte te stellen omdat er die dag een grote toestroom van auto’s zal komen die moeten gaan parkeren in de omgeving. Wij hebben bewust gekozen om het op een zondag te doen omdat 99% van alle bedrijven gesloten zijn en er dan het minst overlast wordt veroorzaakt. Bent u toch van plan om naar uw bedrijf te gaan deze dag houdt u dan rekening met eventuele opstoppingen en parkeerdrukte. Wij willen u hartelijk bedanken voor uw begrip zodat wij voor het goede doel stichting Muziekids een fantastische dag mogen organiseren.

Heeft u vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0181-870111.

Met vriendelijke groet,

Team Monkey Town Spijkenisse
Job Wortelboer en Marvin Raijmakers”

UPDATE:
Naast de fundraiser van Monkey Town op zondag 19 februari vindt er ook een trouwbeurs plaats bij het Carlton Oasis hotel van 11.00 tot en met 16.00 uur. De parkeerplaatsen bij het hotel zijn dus bezet.

Zoek op de website