Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Workshop klimaatneutraal ondernemen Stimular

Wilt u de impact van uw organisatie op het klimaat in kaart brengen en stapsgewijs verminderen tot u “klimaatneutraal” bent?

Wilt u een stappenplan hoe u de komende jaren toewerkt naar een klimaatneutrale bedrijfsvoering? Volg dan de praktische cursus van BIZ-partner Stichting Stimular op woensdag 19 april 2017 (9.30 tot 16.00 uur). De cursus gaat in op o.a. de volgende vragen:

  • Wat neemt u wel en niet mee in uw CO2-footprint?
  • Hoe ver komt u met energiebesparing in gebouwen en bij vervoer?
  • Mag groene stroom meetellen als CO2-reductie?
  • Welke opties zijn er voor inzetten van duurzame energie?
  • Hoe onderneemt u zonder aardgas en zonder fossiele brandstoffen voor vervoer?
  • Wat zijn de mogelijkheden voor CO2-compensatie?

De cursus vindt plaats op het kantoor van Stimular, Scheepmakershaven 27c in Rotterdam. De kosten voor de cursus bedragen € 600, BIZ-deelnemers krijgen € 100 korting op de cursusprijs. De kosten zijn inclusief cursusmaterialen en lunch. Meld u aan bij Stefan Romijn of Marlies Peschier via 010-238 28 28 of s.romijn@stimular.nl.

Of: bezoek de duurzaamheidskring

Wilt u dichter bij huis aan de slag met duurzaam ondernemen? Schuif dan aan bij de Duurzaamheidskring die 5 april plaatsvindt. Deze periodiek bijeenkomst vindt plaats in het Carlton Oasis hotel. Deel uw ervaringen met mede-ondernemers van Halfweg-Molenwatering. Lees meer over deze bijeenkomst.

Zoek op de website