Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Wordt u kennispartner op de Startersdag Voorne-Putten?

Op donderdag 21 juni 2018 wordt de eerste Startersdag op Voorne-Putten georganiseerd. Presenteert uw bedrijf zich als kennispartner?

Uw organisatie kan aansluiten als kennispartner, een mooie manier om uw bedrijf te presenteren. Wellicht ontstaan er daaruit bovendien weer mooie nieuwe samenwerkingen met starters.

De ondernemers van de toekomst!

Startersdagen.com is de vernieuwde startersdag vol met kennisdeling, en inspiratie gericht op drie soorten starters: Pre-starters, opstartende starters en ondernemers met een jong bedrijf tot maximaal 3 jaar.

Ieder evenement wordt gemiddeld bezocht door minimaal 100 starters voor hulp en ondersteuning in het opstarten en groeien van een onderneming.

Kennispartners

Een startersdag bestaat uit verschillende soorten kennispartners en in verschillende vormen. Deze worden gevormd door landelijke en regionale organisaties en overheden. Allen met het doel om starters verder te helpen in het opbouwen of verder uitbouwen van hun jonge onderneming. Dit doen zij door aanwezig te zijn met een stand en / of via het geven van seminars, workshops of masterclasses.

Uit deze 1-op-1 gesprekken of presentaties worden vaak samenwerkingsverbanden en begeleidingstrajecten gevormd met een klantrelatie tot gevolg.

Doel en opzet

Veel starters lukt het niet om hun bedrijf goed van de grond te krijgen of effectief te laten groeien. Uit onderzoek is gebleken dat dit vaak ligt aan gebrekkige voorbereiding, aanvullende kennis en gerichte begeleiding en ondersteuning. Met alle gevolgen van dien voor de starter en de (regionale) economie. Met de startersdagen wordt een gezamenlijk maatschappelijke doel gediend in het zoveel mogelijk delen van kennis, informatie en het ontmoeten van andere ondernemers om deze uitval te reduceren.

Startersdagen.com creëert een ontmoetingscentrum van vraag en aanbod en geeft zowel de starters als de kennispartners de ultieme gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te helpen. Starters vormen vaak de meest trouwe klanten voor de toekomst. Daarnaast biedt deelname aan de startersdag de mogelijkheid om in contact te komen met starters die nog geen keuze voor leveranciers hebben gemaakt en / of nog niet op de hoogte zijn van de vele mogelijkheden tot ondersteuning van hun bedrijf. Ieder evenement bestaat uit:

  • Voorprogramma (rondetafelgesprekken, speeddate sessies, 1-op-1-sessies);
  • Plenaire sessies;
  • Startersmarkt met standhouders en presentaties + workshops;
  • Netwerken

Voor dit evenement is de organisatie op zoek naar verschillende kennispartners in de diverse categorieën.

Wordt u kennispartner?

Stuur dan een mail met uw bedrijfs- en contactgegevens naar Sabine de Snaijer van gemeente Nissewaard.

Zoek op de website