Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Wethouders openen fraaie nieuwe entrees Halfweg-Molenwatering

De BIZ heeft de entrees van bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering voorzien van fraaie stalen ‘WELKOM’- en ‘TOT ZIENS’-letters. Wethouders Soeterboek en Mijnans spraken beide hun bewondering uit voor dit ondernemersinitiatief terwijl ze op maandag 22 juni voor de officiële onthulling zorgde.

Deze nieuwe fraaie stalen objecten zorgen voor een statige entree. Ze dragen goed bij aan de herkenbaarheid en uitstraling van Halfweg-Molenwatering.

“Dit project heeft letterlijk en figuurlijk heel wat voeten in de aarde gehad. We zijn blij dat het nu zover is: vanaf vandaag voelen alle klanten, werknemers, leveranciers zich extra welkom op ons mooie bedrijventerrein”, aldus bestuurslid Roy Verduyn.

Wethouder Soeterboek noemde de entrees “een mooi voorbeeld van wat samenwerking tussen ondernemers en gemeente kan opleveren!” Zijn collega, wethouder Mijnans beaamde dat en gaat bovendien graag nader met de BIZ in gesprek over de verdere mogelijkheden en voordelen van samenwerking op het bedrijventerrein.
 

BIZ: op naar tweede periode!

Op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering werkt de BIZ sinds 2016 aan een schoon, heel, veilig, bereikbaar en duurzaam bedrijventerrein. Vanaf dat jaar zijn er volop resultaten geboekt: camerabeveiliging, een collectieve zwerfafval-aanpak, het Keurmerk Veilig Ondernemen, seizoensgebonden bloembakken – en nu dus ook: de vernieuwde entrees.

In 2021 dient de BIZ te worden verlengd. Zodat er vanuit de nieuwe BIZ ook de komende vijf jaar weer projecten voor Halfweg-Molenwatering kunnen worden opgepakt van, vóór en dóór ondernemers.

“Deze nieuwe entrees tonen nog eens de meerwaarde aan van de samenwerking binnen de BIZ. Ook in 2021 en de jaren erna blijven we doorwerken aan een sterker Halfweg-Molenwatering. Wij rekenen dan ook op een positieve stem van iedere ondernemer in november!”, aldus bevlogen bestuurslid Nel van ’t Hof.

“Waar ziet u, als ondernemer, kansen voor het versterken van ons bedrijventerrein? Wij horen graag van u. Laat het ons weten via info@bizhm.nl.”

Zoek op de website