Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Wat doet u met uw oude metaal? Lever het in bij Dutch Infinity Metals!

Periodiek zet de BIZ een ondernemer op het bedrijventerrein in het zonnetje, om het lokaal kopen te stimuleren. Deze keer is Dutch Infinity Metals aan de beurt. Wist u dat uw metaalafval geld waard is? Geef het af bij Dutch Infinity Metals en u krijgt er direct geld voor. Vandaag maken we kennis met Glenn de Nooij, eigenaar van het nieuwe bedrijf.

Dutch Infinity Metals

De loods van Dutch Infinity Metals staat gevuld met grote bakken vol metaalafval. Het bedrijf is nog maar kort gevestigd in het pand aan de Puntweg, maar veel particulieren en het MKB weten Glenn al te vinden. Terwijl we beginnen met het interview, komen verschillende mensen hun ‘afval’ brengen. “We zijn november vorig jaar gestart met het bedrijf. Toen hebben we eerst een proefperiode gedraaid,” vertelt Glenn. “In de zomervakantie van dit jaar zijn we officieel geopend”, vult Glenn verder aan.

Wat doet u met uw afvalstromen?

Terwijl we verder gaan met het gesprek, komt er weer iemand oude metalen inleveren. Glenn weegt de metalen en betaalt gelijk uit. “Metalen zijn geld waard. Gooi het dus vooral niet weg, maar kom het hier afleveren. Voor bedrijven hebben we ook een ophaalservice”, aldus Glenn. Ze zamelen het metaal in, scheiden het en vervolgens gaat het door naar de verwerker. “Ook steeds meer ondernemers weten ons al te vinden van het terrein. We hebben vooral goed contact met de directe buren”, vertelt Glenn.

BIZ Halfweg-Molenwatering

Het bevalt Glenn goed op het bedrijventerrein: “Ik kom zelf uit Spijkenisse, de bereikbaarheid van het terrein is goed. Qua verkeer is het in dit gedeelte ook niet druk”. Glenn is ook al actief in de BIZ app. “De app werkt goed”, aldus Glenn. “Het is makkelijk om contactgegevens van ondernemers te zoeken. Al mag er van mij wel wat meer bedrijvigheid op komen”. Als laatst heeft Glenn nog een oproep: “We zijn op zoek naar een stuk buitenruimte op het bedrijventerrein, waar wat werkzaamheden verricht kunnen worden. Zo’n 2.000 – 3.000 m2 hebben we nodig, maar met alles zijn we blij”. Wilt u meer informatie over Dutch Infinity Metals? Bekijk dan hier hun website of bel 085-0069680.

Wilt u uw onderneming ook voorstellen aan de andere ondernemers op het terrein? Stuur dan een mail naar info@bizhm.nl en we nemen contact met u op.

Zoek op de website