Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Verkeershinder komende periode

De komende periode staan er diverse werkzaamheden gepland in Spijkenisse. Daarbij wordt de Spijkenisserbrug aangepakt in april en mei. Vervolgens wordt er in juli en augustus gewerkt aan metrolijn D én de Hartelbrug.

Deze werkzaamheden kunnen ook zijn uitwerking hebben op de bereikbaarheid van uw onderneming.

Spijkenisserbrug

Van de nacht van 13 op 14 april worden de werkzaamheden aan de Spijkenisserbrug aangevangen. Deze duren tot en met 13 mei 2024.

Hartelbrug en Metrolijn D

Vervolgens wordt op 13 juli door de RET gestart met werkzaamheden aan metrolijn D tot en met 25 augustus. Deels tegelijkertijd, vanaf 13 augustus, wordt er door provincie Zuid-Holland gewerkt aan de Hartelbrug. De werkzaamheden aan deze eindigen op 30 augustus.

Onderwerp Vertrekpunt konvooi land- en bouwverkeer

Door de stremming van de Spijkenisserbrug is er voor het land- en bouwverkeer geen mogelijkheid meer om de Oude Maas te kruisen. Daarom verzorgt Rijkswaterstaat drie keer per dag een konvooi vanuit Spijkenisse via de Hartelbrug en Botlekbrug richting Rotterdam en vice versa. Hiermee komen we het land- en bouwverkeer tegemoet. Het konvooi zal begeleid worden door verkeersregelaars en begeleidende voertuigen.

Samen met de gemeente Nissewaard hebben we gezocht naar een goede locatie als vertrekpunt van het konvooi. Aan de zijde van Spijkenisse zijn we uitgekomen bij:

Locatie: Malledijk/Puntweg te Spijkenisse

Vertrektijden konvooi: 05.00, 11.00 en 19.00 uur

Periode: werkdagen vanaf 15 april t/m 13 mei

Opstelling konvooi/afgezette parkeervakken: parkeerterrein aan de kant van de Malledijk

Meer informatie

Via onderstaande links vind u meer informatie.

Bekijk de werkkalender >> (planning alle actvititeiten)

Werkzaamheden Spijkenisserbrug >>

Werkzaamheden Hartelbrug >>

Werkzaamheden Metrolijn D >>

Zoek op de website