Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Veiligheidstips: Cybercrime

Vandaag start de week van de veiligheid. Vanuit het Platform Veilig Ondernemen (PVO) wordt er deze week iedere dag een berichtje geplaatst met veiligheidstips. Vandaag gaat het over cybercrime. 

Cybercrime

Dat online veiligheid belangrijk is hoor je continu. Veel mensen denken dat vooral grote bedrijven slachtoffer worden van cybercriminelen, maar dat beeld klopt niet. De gedachte ‘mij overkomt dat toch niet’ speelt nog steeds bij veel mkb’ers, terwijl één op de drie bedrijven slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, ongeacht de grootte. Een phishingmail of sms met een link is zo verstuurd, en ze worden steeds geloofwaardiger. Eén klik en je gegevens zijn in handen van hackers.

Video

Een gewaarschuwd mens telt voor twee: bekijk en deel deze video om te voorkomen dat je in de phising-valkuilen trapt. Klik hier om de video te bekijken.

Veilig ondernemen

De BIZ zet zich in voor een veilig bedrijventerrein. Periodiek gaat de BIZ samen met partijen als de politie, brandweer, CCV en gemeente om de tafel om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer op Halfweg-Molenwatering te verbeteren. Met deze tips helpen we u alvast op weg. 

Zoek op de website