Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Schoon, heel, veilig? Welk rapportcijfer geeft u uw straat?

Op donderdag 16 mei lopen wij weer een schouw. Daarbij beoordelen wij als groep – ondernemers, gemeentehandhaving, politie, brandweer, beveiliger – de aspecten schoon, heel en veilig op het bedrijventerrein. Welk cijfer geeft u uw straat?

Vindt u het ook belangrijk bij te dragen aan een nette buitenruimte? Meld u dan nu alvast aan voor deze schouw, via info@bizhm.nl. De schouw is een onderdeel van het Keurmerk Veilig Ondernemen dat Halfweg-Molenwatering graag behoudt.

Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Keurmerk Veilig Ondernemen staat voor een werkwijze waarbij BIZ, gemeente, politie, brandweer en beveiliger structureel samenwerken aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein. De schouw is een instrument om twee keer per jaar te toetsen hoe schoon, heel en veilig het bedrijventerrein daadwerkelijk is. Zaken die opvallen worden vervolgens direct als actiepunt meegenomen in het periodieke KVO-overleg.

Doet u ook mee?

U kunt zich nu aanmelden voor deze schouw van het bedrijventerrein. De schouw vindt plaats van 11.00 tot 13.00 uur en start vanaf het BIZ-hoofdkwartier aan de Fermiweg 20.

Heeft u vragen of opmerkingen over de schouw of het KVO? Stuur ons een bericht via info@bizhm.nl.

Zoek op de website