Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

UITNODIGING: Bijeenkomst Back in BIZness

Afgelopen jaren is er veel gebeurd op Halfweg-Molenwatering. Zo heeft het bedrijventerrein zich ontwikkeld tot koploper op het gebied van duurzaamheid. Daar zijn we trots op! Dit willen we graag vieren op donderdag 14 september. De BIZ bestaat dan 8 jaar en blikken we terug op de hoogtepunten. En kijken we vooral ook vooruit! Wat wilt u nog aanpakken op het terrein?

Houd uw bedrijf bereikbaar

De bereikbaarheid van de regio staat komende periode onder druk. Dit komt door de geplande renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan grote tunnels en bruggen. Dit heeft een grote impact op de bereikbaarheid van het bedrijventerrein. Rijkswaterstaat praat u graag bij wat u allemaal kunt verwachten aan hinder komende periode en hoe u de hinder kunt beperken.

Doe zaken met de gemeente

Gemeente Nissewaard heeft afgelopen periode een reeks aan bijeenkomsten georganiseerd om ondernemers een kijkje in hun inkoopproces te geven. Zodat u weet hoe u uw diensten en producten ook in de kijker speelt bij de gemeente.

Om de aandacht voor lokaal zakendoen te onderstrepen ondertekent de gemeente het convenant inkoop en aanbesteding!

Blijf op de hoogte én leg contact

We zien dat de BIZ App steeds beter wordt gebruikt door de ondernemers op het terrein! Gebruikt u de App ook al? Kom gemakkelijk in contact met andere ondernemers, maak gemakkelijk een melding buitenruimte én bekijk het laatste nieuws.

Nog beter dan een App: persoonlijk contact! We sluiten de bijeenkomsten dan ook af met een hapje en drankje. Zodat u goed kan bijpraten met uw mede ondernemers en/of pandeigenaren.
 

Graag tot 14 september! Meld u hier aan.

Zoek op de website