Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Professionele Netwerkorganisatie BNI start binnenkort ook in Spijkenisse.

BNI (Business Netwerk International) zal op korte termijn een groep opstarten in Spijkenisse. Locatie hiervoor is het Ondernemershuis bij Nel van ’t Hof die zelf ook één van de initiatiefneemsters is. 

“BNI is wereldwijd de grootste netwerkorganisatie die werkt vanuit het principe ‘Geven loont’. Zo zijn er wereldwijd 211.000 ondernemers, in 69 landen die elkaar aan extra omzet helpen.

Dit heeft geresulteerd in een omzet van $ 12.500.000.000,00 extra omzet, ontstaan vanuit 9,2 miljoen aanbevelingen. In de regio Spijkenisse die valt onder BNI Rotterdam zijn 14 groepen (chapters) actief met bijna 400 leden en een extra omzet van € 15.400.000,00 in het jaar 2016.

Wekelijkse bijeenkomst

Door iedere week bijeen te komen en te vertellen waar een ieder zich in onderscheid helpen de leden elkaar warm aan de keukentafel, in plaats van koud aan de voordeur. Door het vertrouwen dat ontstaat worden er aanbevelingen gegeven onderling, en aanbevelingen vanuit een ieders netwerk.

Een ander groot voordeel is dat er slechts 1 persoon per beroepscategorie kan aansluiten. Daarnaast hebt u alle mogelijkheid chapters in de regio, landelijk of wereldwijd te bezoeken, wat u ook extra omzet zal brengen.

Meer omzet

Hebt u ook interesse in meer extra omzet en wilt u graag netwerken met structuur nodigen we u van harte uit op de eerste bijeenkomst, deze is op woensdag 19 april in het Ondernemershuis, Hofweg 1 in Spijkenisse. Een aantal ondernemers uit Spijkenisse heeft zich al aangemeld, bent u er ook bij?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie of uitgenodigd worden bel dan met Johan Verbaas, regiodirecteur BNI Rotterdam-Zuid, 06 51 60 41 14 of stuur een mail naar johan.verbaas@bni-rotterdam-zuid.nl; Voor verdere informatie over BNI zie: www.bni.nederland.nl.

Wij zien u graag op 19 april, tot dan.”

Zoek op de website