Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Parkeren en fietsen voor de zaak … wat kun je er (slim) mee?

Graag wijzen wij u op een interessante bijeenkomst die binnenkort plaatsvindt in de regio. VNO-NCW West en de Verkeersonderneming informeren u op 15 september graag over de werkkostenregeling en vervoer. Welke ruimte heeft u voor onbelaste vergoedingen inzake parkeren en fietsen?

“Sinds ruim anderhalf jaar is de Werkkostenregeling verplicht en inmiddels is het eerste stof neergedaald. Vanuit de werkkostenregeling kunt u voor uw personeel zaken vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen zonder dat daar belasting over betaald hoeft te worden. Maar pas op; wanneer je teveel vergoedt binnen de Werkkostenregeling, kan je een kostbare naheffing staan te wachten van de belastingdienst. Met als gevolg dat veel bedrijven erg voorzichtig zijn en de ruimte voor onbelaste vergoedingen niet volledig benutten.

Tevens is niet iedereen op de hoogte voor de (on)mogelijkheden rond fietsen en parkeren binnen de werkkostenregeling. Graag vertellen we hier meer over tijdens de themabijeenkomst over de Werkkostenregeling & vervoer.

De Werkkostenregeling is in de plaats gekomen van allerlei aparte regelingen, waaronder het fietsenplan. Tegelijkertijd vallen er ook nieuwe onderwerpen binnen de regeling, bijvoorbeeld het verstrekken van een parkeerplaats aan medewerkers. Heeft u er zicht op of dit slim is geregeld binnen uw bedrijf en u het optimaal benut?

In samenwerking met Kalfsbeek BMW, VNO-NCW West en De Verkeersonderneming nodigen wij je daarom van harte uit voor deze informatiebijeenkomst. Inhoudelijke experts zullen inzichten, tips & tricks met u delen. Het aantal plaatsen is beperkt en de bijeenkomst is bedoeld voor geïnteresseerde werkgevers.”

U vindt meer informatie over deze bijeenkomst op de website van VNO-NCW.

Zoek op de website