Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Panelen op uw dak? Provincie vergoedt 20%! *

Denkt u serieus over zonnepanelen op uw dak op Halfweg-Molenwatering? Sluit u dan nu aan bij de andere ondernemers en profiteer mee! Wanneer minimaal 5 ondernemers aansluiten draagt provincie Zuid-Holland namelijk aanzienlijk bij in de kosten!

  • Inkoopvoordeel door bundeling 
  • Provinciale vergoeding van 20%
  • Minimaal 5 bedrijven doen mee

Vanuit de duurzaamheidsbijeenkomst die de BIZ organiseerde is het eerste concrete project een feit: project zonne-energie op Halfweg-Molenwatering. Lokale ondernemer – en BIZ-bestuurslid – Roy Verduyn (DE ZAAK, Omwerven) roept u als mede-ondernemer van harte op om u bij hem aan te sluiten – en te investeren in zonnepanelen.

“In verband met een nieuw pand zoek ik nu graag andere ondernemers die hun pand ook willen verduurzamen met zonnepanelen. 

Naast het inkoopvoordeel dat wij als collectief kunnen verkrijgen, draagt provincie Zuid-Holland op dit moment ook bij in onze investering: wel 20%! De provincie stimuleert hiermee verduurzaming op bedrijventerreinen door de investering in duurzame energie nóg aantrekkelijker te maken. 

Denkt u dus al serieus na over het opwekken van uw eigen energie en het besparen op uw elektra? Meld u dan snel bij de BIZ!”

Meld u nu aan

Om in aanmerking te komen voor deze provinciale regeling is het zaak dat de ondernemers zich op korte termijn verbinden aan dit project. Heeft u interesse?

Stuur ons dan een bericht via info@bizhm.nl en vermeld hierbij direct aub uw pandlocatie en het globale aantal vierkante meters van uw dak. De BIZ bundelt vervolgens de vraag en zet het vervolg – met u – in gang.

Daarnaast is het van meerwaarde als u al beschikt over een offerte voor zonnepanelen, een business case berekening en onderbouwing van technische haalbaarheid.

* Deze regeling is er op gericht om investeringen in verduurzaming op bedrijventerrein te stimuleren. Daarbij geldt als randvoorwaarde dat de terugverdientijd en/of haalbaarheid van deze investering zonder deze subsidie niet toereikend is.

Zoek op de website