Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Op of rond uw pand vergroenen? Interessante subsidie

Wilt u binnenkort rondom – of: op – uw pand vergroenen? Provincie Zuid-Holland ondersteunt u hierin. De BIZ en Stimular willen een collectieve subsidie-aanvraag doen op dit gebied. Doet u ook mee?

Groen en bloeiende beplanting verbeteren de uitstraling van ons bedrijventerrein. BIZ (i.s.m. Stimular) is in gesprek met de gemeente om de entrees verder te verfraaien. Ook u kunt als ondernemer bijdragen aan een groenere uitstraling van het terrein. En daarbij kunt u gebruik maken van een subsidie van de provincie Zuid-Holland.

Wat dacht u van een geveltuintje aanleggen langs uw pand? Een groen dak? Of groen tegen de hekken om uw pand? Een kleurrijke vuurdoorn langs uw hek zorgt ook nog eens voor extra beveiliging. Onderhoudsarm groen hoeft maar weinig te kosten maar levert een verbetering van de uitstraling van uw bedrijf.

Laat u informeren

We gaan in januari 2022 een collectieve subsidieaanvraag indienen bij de provincie Zuid-Holland. Iedere ondernemer op Halfweg-Molenwatering kan hier aan meedoen. De bijdrage is 40% van de investering. Wilt u meedoen? Meld u dan snel aan bij Stefan Romijn van Stichting Stimular (010-2382827, s.romijn@stimular.nl). Stefan denkt graag mee over de mogelijkheden voor vergroening bij uw bedrijf. 

Meer groen is goed voor de uitstraling, maar zorgt ook dat we beter bestand zijn tegen grote regenbuien en tegen toenemende hitte op het terrein op warmte dagen. Zo werken we aan een prettige omgeving voor medewerkers en klanten!

Zoek op de website