Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Op de koffie bij Mastermate

Regelmatig gaat de BIZ in gesprek met ondernemers op het bedrijventerrein. Periodiek wordt er een ondernemer op het terrein uitgelicht. Deze keer waren we bij Mastermate op bezoek.

Stephan Zinkweg heeft binnen Mastermate een mooi groeiproces doorlopen. Hij begon als magazijnmedewerker, werd toen baliemedewerker, is daarnaast ook nog chauffeur geweest en runt nu zo’n anderhalf jaar het mooie pand aan Edisonweg 8 te Spijkenisse. Het bedrijf Mastermate (voorheen Tackenberg) zit al ruim 25 jaar gevestigd op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf heeft vestigingen door het hele land. Mastermate is een technische groothandel voor de bouw- en industriesector. Ze leveren veel gereedschappen aan aannemers in de bouw, maar ook aan bedrijven actief in de petrochemie en in de vastgoed. Ondernemers kunnen bij Mastermate terecht voor allerlei soorten spullen: van kramerijen tot gereedschappen en hang- en sluitwerk. Wat ze leveren is heel divers.

Service met een lach

Klanten staan bij Mastermate hoog in het vaandel. Het is een erg servicegericht bedrijf. Als klanten wat willen, kijken ze eerst of ze het al zelf op de plank hebben liggen en anders zorgen ze ervoor dat het op de plank komt te liggen.

Naast het leveren van allerlei soorten gereedschappen, verzorgen ze ook trainingen en toolboxen aan bedrijven. Onlangs hebben ze een training gegeven over schimmelverwijdering en een toolbox werken op hoogtes.  

Bijeenkomst gereedschap reparatie

Binnenkort organiseert Mastermate een bijeenkomst waarbij bedrijven hun gereedschap kan laten keuren. Ze hebben ook een eigen reparatie- en keuringsafdeling. Tijdens de bijeenkomst kunnen ondernemers langskomen om kosteloos hun gereedschap (maximaal vijf machines) te laten repareren. Daarnaast komt er een demobus van Dewalt, één van hun leveranciers, die uitleg komt geven over hun machines.

Ook wordt er tijdens de bijeenkomst een formule 1 racesimulator neergezet. Klanten die langskomen om hun gereedschappen laten keuren en/of repareren, kunnen terwijl ze wachten een rondje rijden op de simulator. Wie er aan het eind van de dag de snelste ronde heeft gereden, wint een mooie prijs. De ondernemers van het bedrijventerrein zijn van harte welkom op deze bijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 10 mei van 08.00 tot 16.00 uur. U kunt het pand van Mastermate vinden aan Edisonweg 8 te Spijkenisse.

Stel u voor aan Halfweg-Molenwatering

Wilt u zich ook voorstellen aan andere ondernemers op Halfweg-Molenwatering? Stuur dan een mail naar info@bizhm.nl, dan we maken een afspraak met u.

Zoek op de website