Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Dé ontmoetingsplek voor ondernemers, managers en bestuurders uit Voorne-Putten

Op donderdag 15 februari bent u van harte welkom bij de Open Coffee Voorne-Putten. Breid uw zakelijk netwerk uit en neem een kijkje in het vernieuwde pand van gastheer BMW Kalfsbeek in Brielle. Deelname is kosteloos.

Meld u nu aan >

In onderstaande tekst leest u meer over deze bijeenkomst, in de woorden van VPLinked, de organisator van deze Open Coffee:

“Automobielbedrijf Kalfsbeek startte 61 jaar geleden als garage voor alle merken. Het bedrijf werd snel een vertrouwd adres voor autoliefhebbers uit de gehele omgeving. Kalfsbeek kreeg daarom in 1963 het BMW dealerschap toevertrouwd en is inmiddels al ruim 50 jaar BMW dealer. Na het openen van diverse vestigingen in de regio werd er in 2007 de nieuwe huisvesting in Brielle in gebruik genomen. In 2017 werd het pand daarbij ook nog eens grondig verbouwd.

Tijdens de Open Coffee op de 15e kunt u het resultaat van de verbouwing bekijken en daarbij uw ogen tevens de kost doen aan diverse mooie nieuwe BMW-modellen. Bovenal bent u weer in de gelegenheid om nieuwe zakelijke contacten te leggen. De Open Coffee Voorne-Putten blijft dé ontmoetingsplaats voor ondernemers, managers en bestuurders uit de regio. Zorg dus dat u er ook bij bent op 15 februari.”

BMW Kalfsbeek
Seggelant-Oost 4
3237 MH Vierpolders

Donderdag 15 febuari 2018
Aanvang: 09.00 uur | Einde: 11.00 uur

Zoek op de website