Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Ondernemers blijven de krachten bundelen in samenwerking BIZ Halfweg-Molenwatering

Vijf jaar BIZ heeft bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering mooie resultaten gebracht onder andere met camera’s, bloembakken, KVO en nieuwe entrees. Ook in de komende vijf jaar wil de BIZ doorpakken en de succesvolle samenwerking tussen ondernemers verder uitbouwen.

BIZ-voorzitter Marnix Trouwborst: “We hebben vanuit de BIZ een hoop positieve dingen gedaan welke we graag in stand houden. En de ambitie is onveranderd groot. Want er zijn nog steeds problemen die we graag samen oplossen met de bedrijven op Halfweg Molenwatering.

Ik roep onze ondernemers dan ook graag op om vóór het nieuwe BIZ-plan te stemmen; zeg ‘ja’ tegen de kracht van collectief.”

Met de BIZ Halfweg-Molenwatering werken alle ondernemers samen aan een toekomstbestendig ondernemersklimaat: een schoon, heel, veilig én bereikbaar bedrijventerrein. Het laatste deel van 2020 staat voor het BIZ-bestuur voor een belangrijk deel in het teken van het verlengen van de BIZ voor de komende vijf jaar.

Persoonlijke benadering

In de oktober zijn alle bedrijven (participanten) op het bedrijventerrein persoonlijk benaderd om hen nader te informeren over het BIZ-plan en hun input mee te nemen – waarna in november de officiële stemming plaatsvindt.


Zoek op de website