Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Ondernemer Roy Verduyn versterkt het BIZ-bestuur

Als gedreven bestuurslid zet Roy Verduyn zich in voor een sterk Halfweg-Molenwatering.

Roy stelt zich graag aan u voor …

“Ik ben Roy Verduyn, directeur van Industrie Recruiters, Safety & Medical Training en Vastgoed DE ZAAK. Ik ben mijn loopbaan begonnen als operator na op de Shell bedrijfsschool mijn Vapro-B diploma te hebben behaald. Hierna heb ik enkele jaren als operator in de Botlek gewerkt en in deeltijd mijn Operator C, HTS propedeuse en Technische Bedrijfskunde studies afgerond.

Het leren vond ik leuk, mede hierom heb ik hierna nog 2 korte Master studies gevolgd. Van Operator ben ik doorgegroeid naar Hoofd planning, engineer en later als consultant in het onderwijs aan de slag gegaan. Met mijn ervaring en netwerk in de industrie en achtergrond in het technische onderwijs heb ik in 2014 Industrie Recruiters opgezet en Safety & Medical Training opgezet, hier werken zo’n 7 FTE samen.

Sinds kort ben ik ook eigenaar van DE ZAAK, DE ZAAK is een modern (recent verbouwd) en representatief kantoorpand aan de Curieweg 5 in Spijkenisse. We verhuren hier 21 kantoorruimtes aan (kleine) bedrijven.

Ik ben aan het bestuur van SBHM gaan deelnemen omdat ik het een zeer goed initiatief vind en hier graag mijn bijdrage aan wil leveren. Het regionaal samen organiseren en regelen van lokale thema’s vind ik een goede werkwijze. Een lokale economie die elkaar helpt en versterkt waarbij gezamenlijke thema’s concreet worden opgepakt past prima bij als ondernemer.”

Zoek op de website