Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Bedrijfsprofiel: Mundo Steigers B.V.

Wij willen graag ons bedrijf onder de aandacht brengen.

Mundo Steigers B.V. is een VCA gecertificeerd steigerbouwbedrijf en sinds 2006 gevestigd op de Laanweg 6 in Spijkenisse. Wij leveren stalen- , maar ook aluminiumsteigers in de bouw, scheepsbouw, evenementen, restauratie, renovatie enz. Wij monteren en demonteren steigers en leveren indien nodig ook de nodige tekeningen en berekeningen bij bijzondere steigers en of steigers hoger dan 24m1. Onze slogan is “Wij laten u niet vallen” en dat mag zowel figuurlijk als letterlijk genomen worden.

Veiligheid, maar ook de service naar de klant staat bij ons dan ook zeer hoog in het vaandel.

Wij verhuren ook diverse andere materialen buiten de professionele steigers, zoals ladderliften, tandheugelliften, goederen/personenliften, mobiele keetwagens, rijplaten, bouwhekken enz. Kijk eens op onze mooie website www.mundo-steigers.nl.

Wij hebben ook professionele sealers in onze groep. Deze mannen pakken m.b.v. krimpfolie alles in wat men kan verzinnen.

Uiteraard zijn dat steigers, maar ook boten, schepen, machines, tenten enz. Dit gebeurd met een speciale folie die over de objecten wordt gespannen en daarna met branders wordt verwarmd zodat de folie geheel om het in te pakken object krimpt. Deze folie is zo sterk dat men er overheen zou kunnen lopen. Het bedrijf die deze werkzaamheden uitvoert heet Simpol B.V. en is eveneens gevestigd op de Laanweg 6.

Bent u geïnteresseerd kom dan eens langs voor een bakje koffie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de hierboven beschreven diensten.

Zoek op de website