Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Mourik Klimaattechniek

Mourik Klimaattechniek zorgt dat bedrijven in Spijkenisse hun klimaatbeheersing en luchtfiltering optimaliseren. Een zaak van belang aangezien er een hoge fijnstof-concentratie in Spijkenisse geldt.

Mourik Klimaattechniek (een dochter onderneming van Mourik Service) is een multidisciplinaire klantgerichte organisatie, die zowel met custom made projecten als met standaardproducten een oplossing biedt voor klimatologische problematiek voor kantoorgebouwen, industrie en ondergronds gebouwgebonden installaties, zoals tunnels, metrostations en parkeergarages, waardoor mensen en processen optimaal functioneren met respect voor het milieu.

Centraal in de dienstverlening staat het turn-key principe met een innovatief karakter. Het zoeken naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding spreekt voor zich. Daarnaast beschikken wij over diverse certificeringen, zoals ISO 9001, VCA en NCP. Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende after-sales service.

Mourik Klimaattechniek beheert en onderhoud al jaren de klimaatinstallaties voor diverse bedrijven op het bedrijventerrein waaronder SWS De Welplaat en Hoyer Global Transport.

Fijnstofbescherming en energiebesparing

De ontwikkelingen op het gebied van klimaatbeheersing en luchtfiltering staan niet stil, regio Spijkenisse/Botlek is een van de gebieden met de hoogste concentratie fijnstof. Het verbeterde luchtfilter (energy cost saver luchtfilter), heeft een F9-classificatie, wat wil zeggen dat het luchtfilter bijna 80% van alle fijnstof uit de lucht haalt. Een standaard filter verwijdert maximaal 35%. Hierdoor levert u direct een substantiële bijdrage in de gezondheid van uw medewerkers.

Tevens kan het “verbeterde” luchtfilter u veel energie besparen echter moet de klimaat installatie (luchtbehandelingsinstallatie) hiervoor wel geschikt zijn, het “verbeterde” luchtfilter heeft namelijk een lagere luchtweerstand waardoor de motor minder hard draait en dus minder energie verbruikt.
Met een minimale inspanning kunnen er grote winsten genereerd worden. Er zijn verder geen aanpassingen noodzakelijk, we vervangen eenvoudigweg het luchtfilter

Indien gewenst komen wij gratis inspecteren of uw luchtbehandelingsinstallatie geschikt is voor deze “verbeterde” luchtfilters, vul dan onderstaande gegevens in en wij zullen dan contact met u opnemen.

U kun uiteraard ook contact met ons opnemen voor problemen of vragen omtrent uw klimaatinstallatie zoals:

  • cv-installaties
  • koel installaties
  • luchtbehandelingsinstallatie
  • bevochtigingsinstallatie
  • natuurlijke ventilatie eenheden (zoals ventilatie-dakluiken, gevelluiken zowel pneumatisch of elektrisch aangestuurd)

Laat uw bedrijf ook inspecteren

Wilt u een gratis inspectie stuur dan een bericht naar klimaattechniek@mourik.com, onder vermelding van uw bedrijfsnaam, adres- en contactgegevens.

Zoek op de website