Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

MKB-Deal Digitalisering Zuid-Hollandse Delta van start

U kunt als ondernemer uit Nissewaard nu gebruik maken van de MKB-Deal Digitalisering Zuid-Hollandse Delta, om zo digitaal vaardiger en weerbaarder te worden. Op 28 januari wordt u online bijgepraat.

Sinds deze maand 2022 kunnen ondernemers gevestigd in de gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard en Westvoorne gebruik maken van deze MKB-Deal. Met een voucherregeling, coaching, webinars & masterclasses worden ondernemers geholpen om digitaal vaardiger en weerbaarder te worden.

Op www.regiozhd.nl/mkbdeal vindt u meer informatie en kunt u direct een aanvraag indienen.

Daarnaast vindt er op 28 januari een digitale bijeenkomst plaats:
lees meer en bemachtig de toegangslink >>

Digitaliseringsvouchers

Zoekmachineoptimalisatie, cybersecurity of het inrichten van een webshop. Het zijn voorbeelden van digitaliseringsvraagstukken waarmee u als ondernemer aan de slag kunt.

Heeft u een concreet idee of plan om met digitalisering aan de slag te gaan, dan kunt u deze per heden aanvragen. Met de voucher wordt 50% van de totale kosten voor advies of uitvoering vergoed tot een maximum van € 2.000,-. Hierdoor bent u als ondernemer vrij om de expertise in te schakelen die het beste bij uw vraagstuk past.

Digitaliseringscoaches

Het is in de MKB-Deal ook mogelijk om iemand mee te laten kijken in je onderneming. Hierdoor kan met gerichte adviezen en handvatten sneller resultaat geboekt worden. Onder begeleiding van een coach uit de regio wordt, eventueel op afstand, een digitale scan gemaakt van uw onderneming.

Dit maakt zonder enige verplichting de kansen zichtbaar voor uw bedrijf op het gebied van digitalisering. Op basis van de uitkomsten kunt u samen met de coach bepalen welke acties er prioriteit verdienen.

Webinars & Masterclasses

In de zes aangesloten gemeenten worden komende twee jaar, vanuit de MKB-Deal, meerdere masterclasses en webinars georganiseerd. Hiermee krijgt uw digitale kennis een boost. Daarnaast zullen ook best practices van collega-ondernemers veel inspiratie bieden.

Bied u zelf digitaliseringsdiensten aan?

Door deel te nemen aan het Ondernemersonderzoek Digitalisering Zuid-Hollandse Delta kunnen de gemeentes nog beter inspelen op de wensen en behoeftes die leven bij ondernemers in de regio.

Welke onderwerpen moeten er worden behandeld in een masterclass, wil u hier aan meewerken? De korte vragenlijst kan tot en met 31 januari worden ingevuld. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Ga hier naar de vragenlijst

Ga voor meer informatie en om gebruik te maken van de diensten naar www.regiozhd.nl/mkbdeal.

Leuke bijeenkomstigheid: op aangeven van de BIZ is lokale ICT-dienstverlener Isaeus ook aangehaakt als kennispartner.

Zoek op de website