Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Meld u nu aan voor een gratis veiligheidsscan van uw bedrijf

Hierbij informeren wij u als participant van de BIZ graag over de gratis veiligheidsscan die u op dit moment kunt aanvragen als bedrijf op Halfweg-Molenwatering. Laat deze kans niet liggen en meld u zo snel mogelijk aan.

 
  GEEF UW BEDRIJF OP >>  
 

Kosteloos, onafhankelijk advies

Vanaf juli 2017 is er een tijdelijk vervolg op de Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB) van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Dit betekent dat kleine bedrijven (tot maximaal 50 FTE) nog eenmaal in aanmerking komen voor een gratis scan door een deskundige, en onafhankelijke veiligheidsexpert. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) voert de scans uit.

In overleg met gemeente Nissewaard en Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering is augustus vastgesteld als periode waarin u van dit aanbod gebruik kunt maken.

Hoe veilig is uw zaak?

In maximaal anderhalf uur onderzoekt de veiligheidsadviseur uw onderneming op zwakke plekken in de organisatorische, bouwkundige, elektronische en digitale veiligheidsmaatregelen. Deze adviseur werkt dus in opdracht van het CCV, en is betaald met een subsidie van het ministerie. Dit betekent dat de adviseur alleen adviezen geeft die echt in uw belang zijn.

U krijgt dan concrete aanbevelingen en tips voor uw zaak tijdens de scan. Na afloop ontvangt u via de mail een rapport met daarin de bevindingen en aanbevelingen.

Doe mee!

In de maand augustus kunt u aanmelden voor een bezoek van een van de bovenstaand afgebeelde scanners van het CCV. Mis deze unieke kans niet, want het is niet mogelijk om achteraf zelf nog een veiligheidsscan aan te vragen.

Wilt u meer weten over de nieuwe Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven? Kijk dan op www.veiligondernemenbeginthier.nl

Wanneer u zeker wilt zijn dat er een scanner bij u langs komt, dan kunt u uw bedrijf aanmelden via vkb@hetccv.nl, graag onder vermelding van “VKB HM Nissewaard 2017”.

Zoek op de website