Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Maastunnel twee jaar dicht, welke alternatieven zijn er?

Voor de bedrijven van Halfweg-Molenwatering die transportbewegingen hebben binnen Rotterdam wijzen wij u graag op de Maastunnel Alliantie. Dit initiatief richt zich op het verstrekken van informatie over de renovatie van de Maastunnel, deze gaat namelijk tot en met 2019 dicht. Ook de BIZ is partner geworden.

Tweeënvijftig ondernemers hebben zich inmiddels aangesloten bij de in februari opgerichte Maastunnel Alliantie. Deze partners spannen zich in om medewerkers, bezoekers en leveranciers zo goed mogelijk te informeren over de naderende afsluiting richting zuid en mogelijke alternatieven voor autoverkeer.

Om de bij de Alliantie aangesloten ondernemers zo goed mogelijk op weg te helpen is een Toolbox ontwikkeld met allerlei communicatiemiddelen zoals een flyer, afsluitkalender en nieuwsbrief.

Maastunnel Alliantie

Het Erasmus MC, Instellingen Museumpark (Boijmans van Beuningen, het Nieuwe Instituut, Arminius, Het Natuurhistorisch Museum, De Kunsthal en het Chabot museum) en Holland Casino waren de eerste partijen die de intentieverklaring ondertekenden en daarmee het officiële startsein gaven voor de Alliantie.

Wilt u aansluiten bij de Maastunnel Alliantie? Stuur dan een e-mail naar info@verkeersonderneming.nl.

Zoek op de website