Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Maak kennis met SDE: specialist in vloeren én het vinden van personeel

Ze zijn net nieuw op het bedrijventerrein, maar nu al erg geliefd bij de buren: vandaag maken we kennis met José en Loeki. José is eigenaar bij SDE Vloeren en Loeki bij SDE Uitzendbureau. Namens de BIZ heten wij ze van harte welkom op Halfweg-Molenwatering.

SDE Vloeren

José is in 1989 gestart met het egaliseren en leggen van kwaliteitsvloeren. Hij is vooral gespecialiseerd in het leggen van marmoleum- en linoleumvloeren in bedrijfspanden en scholen, maar legt ook andere vloeren zoals PVC. “Waar voor de meeste de vakantieperiode een rustige periode is, vinden wij dit een leuke periode”, vertelt José. “We leggen in de vakantie veel vloeren bij scholen, nu er geen scholieren over de vloer komen. Ook in de bouwvak is het voor ons fijn werken. Nu er even geen bouwpersoneel in nieuwbouwprojecten aanwezig zijn, kunnen wij ongestoord aan de gang gaan met het egaliseren en leggen van de vloeren”. Voorheen had José personeel in dienst, maar werkt nu met een vaste groep aan ZZP’ers onder leiding van hun hoofdstoffeerder Herman van Esch. “Dat is erg fijn. We zijn goed op elkaar ingespeeld en ieder heeft zijn eigen specialisme. Zo gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit”.

SDE Uitzendbureau

Vervolgens is Loeki aan het woord. Zij is expert in werving en selectie van personeel. In deze tijd is het een uitdaging om aan goed personeel te komen, maar gelukkig merkt Loeki zelf weinig van het personeelstekort. “Een paar maanden geleden ben ik gestart met dit uitzendbureau”, vertelt Loeki. “Nu richt ik mij voornamelijk op personeel in de bouw en projectstoffering, maar voorheen was ik actief in de zorgbranche”. Om op de bouwsector te richten was een bewuste keuze: “Ik zit hier natuurlijk met José en hij heeft ook regelmatig personeel nodig voor klussen. En hij werkt veel samen met aannemers, dan vangt hij weleens op dat ze personeel zoeken. Zo werken wij goed samen”.

Goede locatie

Over de locatie zijn José en Loeki heel tevreden. Voorheen werkten ze beiden vanuit huis, maar waren toe aan een bedrijfspand. “Via een vriend van mij zijn we bij dit pand terechtgekomen”, vertelt José. “Samen met de eigenaar van het pand hebben we het helemaal opgeknapt”. En dat klopt, want vervolgens worden we rondgeleid en krijgen we ook de showroom te zien, waar klanten veel verschillende vloeren kunnen bekijken. “We hebben heel goed contact met de buren uit de straat”, gaat José verder. “Onlangs hebben we ons openingsfeest gegeven en dat werd erg druk bezocht door de ondernemers”. Nu weten de buren José en Loeki ook te vinden voor een bak koffie of vrijdagmiddag voor een biertje. “Soms komen we op vrijdagmiddag stoelen tekort”, grapt José. Ze zitten er nog maar net, maar regelmatig komen ondernemers uit de straat bij ze op bezoek. De deur staat altijd open.

Bent u of kent u iemand die ook in zo’n gezellige ruimte zou willen werken? Ze hebben twee flexplekken beschikbaar op hun locatie. Stuur voor meer informatie een mail naar info@sde-uitzendbureau.nl.

Kennismaken met de BIZ

Doordat José en Loeki nog maar net op het terrein zitten, waren ze nog niet bekend met de BIZ. Naast het interview was dit een mooie gelegenheid om ze bij te praten over de activiteiten van de BIZ. Ze nemen gelijk de app in gebruik en reageren positief over de bijeenkomst die gepland staat op 14 september.

Wilt u ook uw verhaal met ons delen? Stuur dan een mail naar info@bizhm.nl.

Zoek op de website