Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Maak kennis met One Man Builder!

Waarschijnlijk is hij één van de jongste ondernemers op het terrein. Nog maar 26 jaar oud en runt een bedrijf gespecialiseerd in e-installaties. Sinds juni dit jaar is het bedrijf gevestigd op Halfweg-Molenwatering en heten wij Faya Doekhie en zijn team van harte welkom op het terrein!

Student en ondernemer

One Man Builder is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in e-installaties. “Maar eigenlijk kun je bij ons voor van alles terecht”, vult Faya aan. “Van data-installaties, tot verduurzaming en het slimmer maken van je bedrijfspand, wij helpen ondernemers graag.” Vijf jaar geleden is Faya gestart met zijn bedrijf, maar helpt ondernemers al langer met verschillende klussen. “Toen ik nog op school zat op de Oude Maas in Spijkenisse, was ik al aan de slag bij verschillende ondernemers. Ik ging toen ’s ochtends naar school en eind van de middag en ’s avonds ging ik aan de slag met verschillende klussen”, vertelt Faya. Tijdens zijn MBO-opleiding weet hij dit verder uit te bouwen. “Ik kan nu zo’n 20 jongens uit mijn oude klas inzetten voor klussen. Dit heeft veel voordelen. We kennen elkaar al een aantal jaar en zijn goed op elkaar ingespeeld”.

Iedereen ontzorgen

Faya en zijn team hebben al verschillende mooie projecten op hun naam staan. “We hebben in het WTC Rotterdam een bedrijfsunit mogen renoveren en in de Koepelgevangenis Haarlem verzorgden wij de databekabeling en -installatie. Nu werken we vooral voor grote ontwikkelaars. We renoveren verschillende appartementen en verzorgen de e-installaties.” Daarnaast willen ze zich ook gaan richten op particulieren. Ze willen klanten van begin tot eind in een renovatieproject ontzorgen.

Halfweg-Molenwatering

One Man Builder was voorheen gevestigd in Rotterdam. Hier hadden ze een pand van 600m2, maar ze wilden het kantoor en de opslag splitsen. Toen viel hun oog op het bedrijventerrein in Spijkenisse. “De keuze was simpel”, aldus Faya. “Ik ben opgegroeid in Spijkenisse en veel van onze jongens komen hier vandaan. Daarnaast heeft het terrein een goede bereikbaarheid”.

Mooi initiatief

“De BIZ vind ik een mooi initiatief”, vertelt Faya. “Ik ben een aantal maanden geleden al naar de duurzaamheidskring geweest en 14 september ga ik ook weer naar de BIZ-bijeenkomst. Ik hoop hier verschillende ondernemers te ontmoeten en ik wil er veel van leren”.

Wilt u ook uw verhaal met ons delen? Stuur dan een mail naar info@bizhm.nl.

Zoek op de website