Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Maak kennis met de vrouwen van Talent Recruiters en Industrie Recruiters!

In deze tijd is het vinden van het juiste personeel voor veel ondernemers een uitdaging. Maar dit vrouwenteam is niet bang om hun handen vuil te maken en gaan graag de uitdaging aan. Vandaag maken we kennis met Talent Recruiters en Industrie Recruiters. Twee bedrijven die op zoek gaan naar talent.

Is de snoeppot bij u al leeg?

Vandaag zitten we tegenover Ellis en Chantal van Talent Recruiters. Chantal kent u wellicht van de snoeppotactie. “Ik ben in november hier gestart en ben gelijk met snoeppotjes langs de ondernemers op Halfweg-Molenwatering gegaan”, vertelt Chantal. “Om mij even voor te stellen, maar ook om te kijken of we ondernemers kunnen helpen met het vinden van het juiste personeel”. Ellis vertelt verder over Industrie Recruiters en de opstart van Talent Recruiters. “Industrie Recruiters bestaat nu ongeveer acht jaar,” vertelt Ellis. “Hier focussen we ons voornamelijk op fabrieken. Maar door de stijgende energie- en grondstofprijzen en CO2-neutralisatie, is het onzeker waar het met de industrie heengaat. Daarom zijn we dit jaar ook met Talent Recruiters gestart.” Ellis vertelt dat ze bij dit bedrijf de werving en selectie van al het soort personeel doet. “Dus talent in de breedste zin van het woord”.

Recruiter gezocht

Ze helpen graag andere ondernemers met het vinden van het juiste personeel. En ze zijn hier nog goed in ook. “Bij Industrie Recruiters hebben we al acht jaar hele trouwe klanten. Naast de werving en selectie verzorgen we ook een stuk evaluatie. Dus we blijven ook in nauw contact met de klant en kandidaat nadat iemand is aangenomen. Maatwerk vinden we erg belangrijk en kijken ook naar de persoon achter de CV”. Ze weten dus veel vacatures te vullen. Maar zelf hebben wel nog een vacature open. “We zoeken een recruiter met ervaring. Of een commercieel persoon met veel enthousiasme die snel kan leren. Maar diegene moet het wel aandurven om in een vrouwenteam te werken”, lacht Ellis.

Halfweg-Molenwatering

Het bevalt de dames goed op het bedrijventerrein. “We zitten nu al zes jaar in het pand”, vertelt Ellis. “De bereikbaarheid is goed, je zit zo op de snelweg. Voor de deur kun je hier gratis parkeren, wat ideaal is wanneer we kandidaten op bezoek hebben. Soms is het alleen een ‘bumpy road’ wanneer je over het terrein rijdt”, lacht Ellis. “En het is wat lastiger om hier met het OV te komen, de aansluiting kan wat beter, maar al met al zitten we hier goed”.

Wilt u uw onderneming ook voorstellen aan de andere ondernemers op het terrein? Stuur dan een mail naar info@bizhm.nl en we nemen contact met u op.

Zoek op de website