Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Let op: sluit open ramen, deuren en hekken na sluiting

In het KVO-overleg kwam via de beveiliger (Alert) naar voren dat zij een verhoogd aantal bedrijfspanden aantrof met open ramen, deuren en hekken tijdens haar surveillancerondes.

Het warmere weer zorgt er voor dat er gedurende de dag vaker ramen en deuren worden opengezet. Zodra deze worden opengelaten na sluitingstijd spreekt het voor zich dat criminelen het hiermee een stuk makkelijker gemaakt wordt om binnen te treden in uw bedrijfspand.

Hierbij roepen wij werknemers daarom dan ook op om om goed te controleren of deuren en ramen zijn gesloten aan het einde van uw werkdag. Geef inbrekers geen kans!

Keurmerk Veilig Ondernemen

Onder coördinatie van de BIZ komen gemeentehandhaving, politie, beveiliger en brandweer zes keer per jaar samen tijdens het KVO-overleg. Hierbij bespreken zij actuele situaties ten aanzien van het schoon, heel en veilig houden van Halfweg-Molenwatering.

Ervaart u overlast, of ziet u verbeterpunten op dit vlak? Maak een melding via info@bizhm.nl of 0181-769054.

Wij nemen u melding mee in het KVO-overleg, of onze tweewekelijkse beheerronde die gericht is op het monitoren en controleren van schoon, heel en veilig op het bedrijventerrein.

Zoek op de website