Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Lenteborrel bij firma Van ’t Hof Machineverhuur en het Ondernemershuis Spijkenisse

Van ‘t Hof aan Hofweg 3 zet op 31 maart zijn indrukwekkende machines buiten! En houdt aansluitend een gezellige Lenteborrel in het Ondernemershuis aan Hofweg 1. De bezichting van de machines is vanaf 15.00 uur. De lenteborrel is van 16.30 tot en met 20.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd om op 31 maart vanaf 15.00 uur de machines te komen bekijken. Wat treft u zoal aan? Grondverzet en agri machines, compacte verreikers, vorkheftrucs, hoogwerkers, rangeervoertuigen, cleaning machines voor binnen en buiten en compact shovels, om zo maar iets te noemen.

Zit er voldoende business in uw model?

Heeft u de machines gezien en heeft u interesse in een workshop: Zit er voldoende business in uw model? Dan kunt u om 15.45 uur aanschuiven. Heeft u nu al belangstelling, dan kunt u zich alvast opgeven bij ina@ondernemershuisspijkenisse.nl. Of kijk voor meer informatie op huubvdberg.nl.

Zakelijk flirten tijdens Lenteborrel

Vanaf 16.30 uur houden we een gezellige Lenteborrel in Ondernemershuis Spijkenisse aan Hofweg 1. Tijdens de borrel worden we bijgepraat door Bertine Blom. Zij gaat ons uitleggen hoe Zakelijk Flirten in zijn werk gaat. En dat allemaal onder het genot van een hapje en drankje.

Korte workshops

Tijdens de Lenteborrel worden er in andere zalen korte workshops gehouden door Bertine en Huub. Is er iets van uw gading bij, doe dan vooral mee. Blijft u liever netwerken kan dat natuurlijk ook!

Het gaat dan om de korte workshops:

  • Doorbraak in 7 stappen naar een TOPbusiness! Door Huub.
  • Meer rendement door Geluk. Door Bertine.

U ziet, een veelzijdig programma. Machines, workshops of spreekt dat u juist allemaal niet aan? Kom dan gewoon gezellig netwerken!

Aanmelden

Meld u aan via ina@ondernemershuisspijkenisse.nl.

Wilt u graag de machines zien maar bent u 31 maart verhinderd? Kom dan 1 april. Van 10.00 uur tot 18.00 uur bent u van harte welkom.

We verwelkomen u graag:
Nel en Filip van ’t Hof
Henk Blad
Ad Monteny
Ruud Heus
Ina Tramper

Zoek op de website