Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

KVO: hoe schoon houdt u uw eigen terrein?

De BIZ richt zich op het schoon houden van Halfweg-Molenwatering. Daarbij richten wij ons op de publieke buitenruimte. Op uw eigen terrein is uw bedrijf zelf verantwoordelijk voor onderhoud en beheer.

Vanuit het KVO-overleg en de wekelijkse beheerrondes springen sommige bedrijven er uit. Met slecht onderhouden terrein, zoal weelderig onkruid, rondslingerende pallets en andere toebehoren.

Oog voor uw eigen terrein

Uiteraard zijn we gevestigd op een bedrijventerrein waar volop bedrijvigheid en actie is. Daarbij is het logisch dat bedrijven materialen hanteren, bewerken en opstallen.

Desalniettemin doen de KVO-partners hierbij graag een oproep om eens een goede blik te werpen op uw eigen terrein. Zijn er bijvoorbeeld materiaal die wat netter kunnen worden opgeborgen? Of is het bijvoorbeeld hoogste tijd om onkruid te (laten) snoeien?

Vanuit onze beheerrondes doen we uiteraard ook ons best om ondernemers te attenderen op het belang van een verzorgd bedrijfspand en omliggend terrein. Wij hopen dat u ook oog wilt hebben voor deze zaak.

Zo zorgen we er samen voor dat elke straat van Halfweg-Molenwatering een nette uitstraling heeft. Zodat we op een bedrijventerrein huizen waar bezoekers en klanten zich iedere dag welkom voelen!

Doe melding

Spot u trouwens grofvuil of overwoekerend groen in de publieke ruimte? Zorg dan dat u direct een melding verricht bij de gemeente. Zij hebben hier een handig meldingsformulier voor, waar u altijd terugmelding op ontvangt. Uiteraard ontvangen wij graag een kopie van uw melding, zodat we ook op de hoogte zijn.

Hulp nodig op uw eigen terrein?

Vanuit de BIZ brengen wij u uiteraard graag in contact met lokale partijen die kunnen zorgen voor beheer en onderhoud van uw bestrating, groen of pand. Meer informatie? Stuur ons een bericht via info@bizhm.nl.

Zoek op de website