Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Koop Lokaal – Werken in de schatkist (2HG)

Koop Lokaal op Halfweg-Molenwatering! Maak kennis met games-specialist 2hg.nl, gevestigd aan de Edisonweg.

Je kent ‘m wel, dat gele poppetje Pikachu, dat sinds begin deze eeuw overal opduikt. Hij is een zogenaamde Pokémon. Wereldwijd ontzettend populair sinds de lancering in 1995 en ná Super Mario de meest succesvolle gamefranchise ter wereld. Met computerspellen, stripboeken, tv-series en zelfs speelfims is Pokémon al 25 jaar een hit.

Ook bij 2hg.nl aan de Edisonweg speelt Pokémon een grote rol. Want eigenaresse Gabriëla Gravestein heeft ze maar wat vaak in haar handen: “Bij ons kunnen spelers zelf een deck samenstellen, waardoor ze met een sterker team tegen andere pokemon-trainers kunnen spelen. Maar de kaarten worden ook gespaard, omdat sommige hele mooie tekeningen hebben.”

Games en consoles

Naast een rijk assortiment speelkaarten biedt 2HG vooral nieuwe én tweedehands games, consoles en toebehoren. De showroom aan de Edisonweg 2g (boven het tankstation) is een ware schatkamer voor de liefhebber, die op van woensdag t/m zondag welkom zijn om hun verzameling uit te breiden!

Het 2HG-team is een graag geziene standhouder op beurzen en braderieën, alwaar zij haar bonte verzameling tentoonstelt en te koop aanbiedt. “Maar online is voor ons heel belangrijk,” zegt Gabriëla, “ons assortiment heeft een hele snelle doorlooptijd, dus fans moeten er snel bij zijn. Het is de kunst om het aanbod onder de aandacht te brengen, dus zijn de sociale media voor ons heel belangrijk.”

2HG.nl is te vinden aan de Edisonweg 2g én via https://www.facebook.com/2dehandsgames/

Zoek op de website