Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Kerstig Carlton organiseert Open Coffee en Croissant

2017 komt met rasse schreden dichterbij. Ondernemers, managers en bestuurders hebben hun plannen en ambities voor het nieuwe jaar vast al wel helder voor de geest. Wat zijn ze en hoe kunnen we elkaar helpen bij de realisatie ervan? Ze zetten er samen de tanden in, tijdens het VP Linked Kerstontbijt op 21 december in het Carlton Oasis Hotel.

‘Gewoon’ kennismaken en koffie drinken, zoals tijdens een reguliere Open Coffee, kan uiteraard ook…

Ontbijten, ontmoeten en ontdekken. Met dat motto organiseren Carlton Oasis en VP Linked op 21 december aanstaande de ondernemersbijeenkomst. “Omdat kerst bij Carlton al sinds mensenheugenis een feest voor iedereen is,” zegt hotelmanager Frederik Reimers, “Zowel zakelijk als prive bent u hier welkom.”

Voor VP Linked is het een speciale dag, omdat het voor haar de 25e ondernemersbijeenkomst is, een jubileum. “Onbekend maakt onbemind,” weet voorzitter Steven Corijn, “netwerken maakt voor veel ondernemers het verschil tussen top of flop.”

Meld u aan

Vanaf 07:30 uur schuiven bezoekers aan bij het ontbijt, alwaar gastheer Carlton Oasis haar voorliefde voor de kerstperiode toelicht. Om 09:00 uur gaan de deuren open voor de overige bezoekers en start de koffieochtend, welke om 11:00 uur zal worden afgesloten.

U meldt zich aan voor het ontbijt via deze link. Aanmelden voor de Open Coffee doet u hier.

Zoek op de website