Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Het Ondernemershuis, van alle markten thuis

Het Ondernemershuis Spijkenisse is sinds enkele jaren gevestigd op de Hofweg 1 te Spijkenisse. Het is een laagdrempelige locatie met een inspirerende omgeving waar u ongestoord kunt werken, precies hoe en wanneer het u uitkomt.

Het Ondernemershuis heeft een ruime keus aan volledig op uw wens aangepaste ruimtes voor onder andere flexwerken, vergaderen, presentaties, workshops en trainingen.

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden bij het Ondernemershuis. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw cursussen of trainingen niet in-house te geven, maar bijvoorbeeld op een externe locatie. Ook hier biedt het Ondernemershuis de uitkomst.

Enkele voordelen van het geven van cursussen in het Ondernemershuis zijn:

  • U kunt onbezorgd werken zonder gestoord te worden door andere collega’s op de werkvloer.
  • Alles wordt geregeld voor u, van de beamer tot de catering. Dit scheelt voor u zowel werk op voorhand als achteraf. Hierdoor kunt u zich geheel focussen op de inhoud van uw cursus.
  • Werken in een nieuwe en inspirerende omgeving waar je elkaar kunt ondersteunen, adviseren en inspireren.
  • Gratis parkeerplaatsen voor de deur.
  • Een groot aanbod aan faciliteiten en mogelijkheden, zoals een beamer, flip-over, geluidsinstallatie, lunchroom of borrel naderhand.

Mochten deze voordelen u geïnspireerd hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen in het Ondernemershuis.

SBHM_OHuis2

Zoek op de website