Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Duurzaamheidskring heeft nieuwe datum

De Duurzaamheidskring Nissewaard heeft een nieuwe datum. Laat u inspireren door de sprekers en leer van de verduurzamingsactiviteiten van mede-ondernemers.

Eerder werd deze bijeenkomst geannuleerd vanwege de verscherpte maatregelen. Nu vindt deze Duurzaamheidskring in het nieuwe jaar alsnog plaats, en wel op woensdag 2 februari, van 8.00 tot en met 10.00 uur.

We hopen op een fysieke bijeenkomst, maar mocht dat niet mogelijk blijken zorgen we voor een digitaal programma. We gaan het hebben over vergroening, duurzame mobiliteit en laten diverse lopende activiteiten nog even de revue passeren. Reserveer dit moment alvast in uw agenda én meld u nu alvast aan.

Meld u nu aan >>

Op weg naar een Green Deal voor Halfweg-Molenwatering

Samen met de gemeente en met ondersteuning van veel andere partners werken we aan een Green Deal voor ons terrein. Mede op basis van uw input nemen we hierin op wat we in de komende jaren willen bereiken en – vooral – hoe we daar willen komen. Er zal dan ook groot aantal activiteiten worden opgenomen, gericht op het ondersteunen van u als ondernemer. Heeft u nog ideeën die u wilt meegeven? Meld u dan nu aan voor Duurzaamheidskring.

Diverse activiteiten zijn al gestart. Zo bieden we energiescans voor uw pand met 80% korting aan. Ook zijn we op zoek naar circulaire kansen. Heeft u interesse om te verkennen of er waarde zit in uw reststromen, of er kansen liggen op het gebied van de deeleconomie of een idee voor circulair bedrijfsmodel? Neem contact op via HelgaHelpt@bizhm.nl!

Hetzelfde geldt wanneer u een plan heeft om uw pand of de directe omgeving ervan te vergroenen of meer biodivers in te richten. Er is namelijk ruimte om mee te gaan in een collectieve aanvraag voor een subsidie bij de provincie Zuid-Holland.

Zoek op de website