Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

De nieuwe Omgevingswet: een vooruitgang of belemmering?

Vanaf 1 januari is de langverwachte Omgevingswet ingegaan. Verschillende wetten worden met deze nieuwe wet samengevoegd. Dit zou het voor ondernemers veel makkelijker moeten maken om bijvoorbeeld een vergunning aan te vragen. Maar klopt dit in de praktijk ook? Of lopen ondernemers nu tegen bepaalde zaken aan wat voorheen veel makkelijker ging? Wij informeren u graag tijdens de participantenbijeenkomst op 15 april!

Heeft u al met de Omgevingswet te maken gehad?

Omdat er bij verschillende ondernemers op het bedrijventerrein vragen heersen over de ingang van de nieuwe wet, willen wij u op maandag 15 april bijpraten over zowel de inhoud als praktijkvoorbeelden van de Omgevingswet. Om een goed beeld te krijgen hoe u de nieuwe wet ervaart, doen wij graag een oproep: heeft u al in de praktijk te maken gehad met deze wet, in zowel positieve als negatieve zin? Dan horen wij graag van u! Stuur een mail naar info@bizhm.nl of stuur via de BIZ app een chat naar Nathalie Rapmund, dan komen we graag bij u langs om uw verhaal aan te horen.

Cursus Plat Rottûrdams

Om de avond op een humoristische wijze af te sluiten, geeft ras Rotterdammer Roel Pot een cursus plat Rotterdams. In vogelvlucht neemt hij u mee door belangrijke zegswijzen, de ‘natte T’, maar ook Rotterdamse bijnamen en nog veel meer.

Uiteraard krijgt u na afloop de mogelijkheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een lekker drankje en een heerlijk buffet. Meld u snel aan!

Algemene informatie

Datum: maandag 15 april
Inloop: 16.30 uur
Start programma: 17.00 uur
Start netwerken/buffet: 19.00 uur
Locatie: Reinis, Wattweg 10 Spijkenisse

Hopelijk tot dan! Meld u hier aan.

Meer weten over de Omgevingswet? Bekijk onderstaand filmpje:

Zoek op de website