Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

De beste ondernemer van Voorne-Putten zit op Halfweg-Molenwatering!

Hierbij feliciteren wij Nel en Philip Van ’t Hof met het winnen van Jeugdjuryprijs én de Ondernemersprijs tijdens het Economisch Congres Voorne-Putten dat op dinsdag 12 december plaatsvond.

Van ’t Hof, gevestigd aan de Hofweg, werd als beste verkozen. Ook de bedrijven Estron en Island Plant waren genomineerd voor de Ondernemersprijs.

Naast Van ’t Hof was er in de categorie ‘jonge bedrijven’ nog een troef van Halfweg-Molenwatering genomineerd, Industrie Recruiters. Daarmee werden er tevens twee bestuursleden genomineerd: Roy Verduyn (Industrie Recruiters) en Nel van ’t Hof (Van ’t Hof).

Wij zijn er trots op dat deze vooruitstrevende ondernemers deel uitmaken van ons BIZ-bestuur dat zich hard maakt voor een schoon, heel, veilig en bereikbaar bedrijventerrein.

Leuke bijkomstigheid: De Proefschuur, een lokale coöperatie van boeren en tuinders die streekproducten levert in Voorne-Putten, ontving de Startersprijs. Zij waren onlangs spreker op de Duurzaamheidskring Nissewaard, die mede door de BIZ wordt georganiseerd. Kortom, op Halfweg-Molenwatering gebeurt het!

De jaarlijkse Ondernemersprijs op Voorne-Putten is een initiatief van de stichting InQbate, die zich ten doel heeft gesteld om het aantal startende ondernemingen op Voorne-Putten te laten groeien.

Hopelijk gooien één of meer van de bedrijven op ons bedrijventerrein ook volgend jaar weer hoge ogen. Met de innovatieve ideeën die er op dit moment rondgonzen kan het eigenlijk niet anders!

Zoek op de website