Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Check snel uw wettelijke verplichtingen rond energiebesparing

Van de Wet Milieubeheer tot energielabel C voor kantoren. Ondernemers moeten aan verschillende verplichtingen voldoen om energie te besparen. Maar welke zijn dat? Vanaf nu brengt u dit snel in kaart met de online Wetchecker Energiebesparing.

Hierbij wijzen wij u vanuit de BIZ graag op deze handige tool van de Rijksoverheid. Voor zowel grote als kleine bedrijven is dit een belangrijk onderwerp. Enerzijds vanuit duurzaam oogpunt. Anderzijds vanuit de richtlijn die de overheid voor bedrijven stelt ten aanzien van energiebesparing.

Op de website van de RVO leest u meer.

Aan de slag

Heeft u ook de ambitie om te besparen? Meld u dan bijvoorbeeld aan voor de Duurzaamheidskring Nissewaard die de BIZ samen met de gemeente organiseert. Bent u geïnteresseerd? Stuur ons dan een bericht en wij informeren u direct wanneer de datum van de volgende bijeenkomst bekend is.

Wilt u direct lokaal advies inwinnen? Zoek dan eens contact met lokaal bedrijf Enerless Advies en Energiemanagement. Zij gaan graag met u in gesprek over energiebesparing. U kunt contact opnemen via halfwegmolenwatering@enerless.nl.

Zoek op de website