Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Booster2018: Nissewaardse prijs voor hét initiatief met lef

Op donderdag 14 juni vindt de Booster2018 plaats. Dit initiatief van de gemeente – oa in samenwerking met de BIZ – vindt plaats in de Theater de Stoep en vangt aan om 17.00 uur.

MELD U NU AAN >>

Ondernemerschap centraal

Lekker eten, elkaar ontmoeten en een avond waarin het ondernemerschap van Nissewaard centraal staat. De reden voor deze avond is de uitreiking van de Booster2018, de stimuleringsprijs in Nissewaard voor hét initiatief met lef. Deze prijs wordt uitgereikt door oud wethouder Christel Mourik. Het was immers haar idee tijdens haar afscheid om deze prijs in het leven te roepen.

Volop inspiratie

Daarnaast is als spreker de Rotterdamse jonge ondernemer Jonas Martens uitgenodigd. Hij neemt u mee in zijn verhaal over het ontstaan van Better Future Factory. Een ontwerpbureau dat groene en duurzame producten en processen ontwerpt waarmee zij duurzaamheid verder brengen dan een goed idee.

Cees Vingerling, de gastheer van deze avond interviewt Esmé de Smit, eigenaresse van de Rotterdamse fashion store SHPPR én organisator van de toffe events Swan Market en Piccalilly Food Camp. Een op-en-top inspiratiebron, geboren en getogen in Spijkenisse.

Lokaal innoveren

Daarnaast interviewt Cees ondernemer Xu Dong Sun. Wekelijks bezoeken gemiddeld 3.000 mensen zijn prachtige zaak. Inmiddels is de Watertuin Spijkenisse een begrip in onze regio. Mensen verbinden via lekker eten, dat is het hogere doel van de Watertuin. Voor familie en gezinnen met kinderen, een bedrijfsuitje, teambuilding tot vrijgezellenfeest.

Ontbijt, lunch en diner; in de Watertuin kan het allemaal. De jonge enthousiaste ondernemer Xu Dong Sun blijft innoveren en perfectioneren.

Organisatie

De avond is een initiatief van gemeente Nissewaard in samenwerking met de Ondernemersfederatie Spijkenisse (OFS), Ondernemersvereniging Nissewaard (OVN), Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering en MKB Nederland, afdeling Rotterdam Rijnmond.

Graag tot 14 juni!


Wanneer?

Donderdag 14 juni
Hoe laat?
17.00 uur tot 21.00 uur
Wat?
Netwerkbijeenkomst en
uitreiking van de Booster2018
Waar?
Theater de Stoep,
Theaterplein 1 in Spijkenisse

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier.

 

Zoek op de website