Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Blijft Halfweg-Molenwatering komende periode bereikbaar?

Komende periode zullen er verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd aan zowel de Spijkenisserbrug als de Hartelbrug. Naar verwachting zal dit veel verkeersoverlast met zich meebrengen. Lees hier wat u komende periode kunt verwachten.

Werkzaamheden Spijkenisserbrug

Wegens wegwerkzaamheden is er van vrijdag 12 april van 22.00 uur tot maandag 13 mei 05.00 uur geen autoverkeer mogelijk over de Spijkenisserbrug. Fietsverkeer is wel mogelijk. Vanwege de geluidsoverlast die de werkzaamheden met zich mee zal brengen, wordt er gewerkt tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Het zal deze periode een uitdaging worden om Spijkenisse uit te komen. Er rijden dagelijks 30.000 voertuigen over de Hartelbrug. Door de sluiting van de Spijkenisserbrug zal dit een stuk toenemen. Tijdens de werkzaamheden aan de Spijkenisserbrug, zal de Hartelbrug niet geheven worden.

Werkzaamheden Hartelbrug

Ook zullen er werkzaamheden aan de Hartelbrug uitgevoerd worden aankomende zomer. Vanaf 13 augustus is de brug 17 dagen voor het wegverkeer afgesloten. Tijdens deze periode wordt er noodzakelijk onderhoud verricht. De volledige renovatie van de brug zal in de periode 2028-2030 plaatsvinden.

Werkzaamheden metrospoor

Van 13 juli t/m 25 augustus rijdt Metro D niet tussen Spijkenisse Akkers en Slinge. Metro C rijdt in deze periode vaker, namelijk acht keer per uur in de spits in plaats van vier keer per uur. Tussen Hoogvliet en Zuidplein komt een pendelbus.

Lees hier meer informatie over de werkzaamheden aan de Spijkenisserbrug.

Zoek op de website