Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

BIZ bijeenkomst op 4 oktober

Kent u het best bewaarde geheim van Halfweg-Molenwatering? Op donderdag 4 oktober wordt het onthuld, tijdens de jaarlijkse BIZ-participantenbijeenkomst.

Meld u nu aan >>

Delta Staete – Curieweg 9 | Donderdag 4 oktober 2018 | Aanvang 17:00 uur

Wat zou er gebeuren als een van de tunnels in de regio 4 weken dicht gaat? Onze regio staat aan de vooravond van de grootste onderhoudsopgave die Rijkswaterstaat ooit heeft gehad. Wat betekent dat voor u en uw onderneming? Op donderdag 4 oktober komt de directie van Rijkswaterstaat een boekje open doen.

En natuurlijk wilt u weten wat de BIZ namens uw bedrijf uitvoert op Halfweg-Molenwatering? Op donderdag 4 oktober brengt het bestuur verslag uit. Welke activiteiten zijn er voltooid? Waar wordt op dit moment aan gewerkt? Projecten zoals:

> Camerabeveiliging

> Verkeersveiligheid en parkeren

> Entreeverfraaiing

> Zwerfafval

> Oeververbinding

Wat betreft dat laatste punt: Rijkswaterstaat heeft de grootste onderhoudsopgave ooit voor de kiezen, alle oeververbindingen gaan de komende tijd in de steigers. Maar wat betekent dat voor u?

Districtsmanager Bart Keune geeft een doorkijk in de planning van Rijkswaterstaat.

Prikt u een vorkje mee?

Laat u bijpraten over de BIZ, hoor alles over de uitdagingen van Rijkswaterstaat, ontdek het geheim van Halfweg en leg contact met uw mede-ondernemers onder het genot van een hapje en drankje. Op 4 oktober bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom aan de Curieweg 9 in de Delta Staete.

Zorg dus dat u er bij bent!

Meld u nu aan >>

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft vernemen wij het uiteraard graag!

Zoek op de website