Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Data Facilities B.V.

Data Facilities verbindt als datacenter vele bedrijven op Halfweg-Molenwatering met het wereldwijde web.

“Misschien kent u ons nog niet. Toch komen wij dagelijks bij u over de vloer. Razendsnel brengen wij u alles wat u nodig heeft en nemen wij mee wat u kwijt wil. We bellen nooit aan, zeggen elkaar geen gedag en vragen niet hoe uw weekend was. Toch bent u blij met ons, en dáár zijn wij dan weer blij mee. Wij zijn Data Facilities, het koppelpunt van uw nieuwe glasvezelverbinding.

Volgt u de kabels van uw computer de grond in, dan komt u wellicht uit in ons datacenter aan de Boyleweg 2. Het is onze serverruimte waar uw internetverbinding zijn oorsprong kan hebben en die u verbindt met de rest van de wereld.

Datadiefstal

Eigenlijk denken we tegenwoordig nauwelijks meer na bij het versturen van e-mails en het bezoeken van websites. Zolang alles werkt, hoeven we ons nergens druk over te maken, is de gedachte. Toch is een veilige en betrouwbare verbinding van levensbelang. Datadiefstal, stroomuitval of een natuurramp kan een bedrijf op korte termijn grote schade toebrengen.

Dankzij uw aansluiting op het glasvezelnetwerk van Data Facilities bent u gelukkig verzekerd van de hoogste mate van veiligheid. Onze datacenters (we zitten naast Spijkenisse ook in Den Haag) hebben onlangs de ISO 9001- en 27001-certificaten toegekend gekregen.

Verbindende schakel

Wij zijn blij dat we voor ons bedrijventerrein de verbindende schakel mogen zijn. Toch kunnen we nog meer voor u betekenen. Als Data Facilities leveren wij ook cloud-, colocatie- en business continuity-diensten. Via redundante glasvezelroutes legt Data Facilities verbinding met diverse grote internetknooppunten, bedrijven en andere datacenters over de gehele wereld.

Nu u weet wie er dagelijks bij u over de vloer komt, moet u nog weten dat u ook van harte welkom bent bij óns. Bel 0800-NOBREAK voor een kennismaking en rondleiding door ons datacenter aan de Boyleweg. Meer informatie: www.datafacilities.nl.”

Zoek op de website