Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Bedrijfsprofiel: Eurocabs BV

Tijdens de kick-off in het Carlton Oasis hebben wij al met een groot aantal van onze buren/ collega ondernemers kennis mogen maken. Bekende gezichten, maar ook een groot aantal onbekenden. Wij zijn, met onze logistic services, bij uitstek geschikt om ook aan het deel “onbekenden leden” onze diensten aan te bieden.

Bij het woord TAXI denkt men vaak aan vervoer na een avondje uit, maar vooral voor de zakelijke markt is onze dienstverlening veel breder te trekken. Denk alleen maar aan uw bezoekers die vervoer nodig hebben van of naar de vliegvelden, Centraal Station of de Metro. Bij ons kunnen uw gasten betalen met creditcard of PIN en u heeft de zekerheid dat de kortste route naar uw bedrijf genomen wordt. Ons wagenpark bestaat uit de nieuwste modellen Mercedes, zo rijden wij met E- en S-Klasse maar ook voor grotere groepen kunnen we onze Viano’s of Sprinters busjes inzetten.

Onze chauffeurs dragen altijd correcte kleding en zijn de Engelste taal machtig. Uiteraard kunnen we voor u op rekening rijden hetgeen het reizen voor uw gasten nog makkelijker maakt. Ook maken veel bedrijven gebruik van onze diensten om tijdelijk geblesseerd personeel te vervoeren. De strenge regels van de Wet Poortwachter gebieden ons allemaal om personeel dat tijdelijk uitgevallen is zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. De drempel om weer aan het werk te gaan wordt lager naarmate de werkgever zich samen met het personeelslid in zet om zo snel mogelijk naar volledig herstel toe te werken. Maar ook bij personeelsuitjes waarbij jubilarissen of andere personeelsleden van huis gehaald worden om naar de feestlocatie gebracht te worden kunnen wij u ondersteunen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u net als veel van uw Eurocabs buren ook eens kennis maken met ons bedrijf, stuur dan even een mailtje naar info@eurocabs.nl en wij maken graag een afspraak. U kunt ons 24/7 bereiken op telefoonnummer 06-22200066.

Monique van Driel
Directeur Eurocabs BV

Zoek op de website