Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Zet uw bedrijf goed op de kaart!

BIZ Halfweg-Molenwatering is aangesloten bij het Bidbook Blankenburg. Via dit online platform vindt de Blankenburgverbinding-bouwer gemakkelijk bedrijven in de regionale nabijheid van de nieuwe verbinding. Bekijk snel de pagina van uw organisatie!

Via het Bidbook Blankenburg kan lokaal bouwconsortium BAAK bedrijven uit de omgeving makkelijk vinden. Zodat zij deze op haar beurt kan benaderen voor het leveren van diensten en producten. Zorg dus dat u uw kans op lokaal zakendoen met BAAK, maar ook andere partijen vergroot door uw profiel te controleren en/of aan te maken.

Vanuit de aansluiting die de BIZ heeft gemaakt met het Bidbook staan alle bedrijven nu automatisch op het platform. Wilt u een (extra) pagina aanmaken of uw huidige profiel wijzigen? Op de website van het Bidbook leest u meer.

Lokale toeleveranciers gezocht

De komende jaren wordt er aan de nieuwe Blankenburgverbinding gebouwd. Deze verbinding gaat zorgen voor een verbetering van de bereikbaarheid van beide oevers. Zowel bedrijven als inwoners ondervinden hier uiteraard volop voordeel van.

De aanleg van de Blankenburgverbinding is in handen van BAAK, een samenwerking tussen Ballast Nedam, DEME en Macquarie. Het goede nieuws hierbij is dat dit consortium graag samenwerkt met toeleveranciers uit de regio.

Vanuit deze gedachte is het Bidbook Blankenburg gelanceerd. Een platform waarop bedrijven uit de regio hun diensten en producten onder de aandacht mogen brengen.

Vul uw bedrijfsprofiel aan

Wij hopen dat u deze kans aangrijpt. Om zo uw organisatie eens goed op de kaart zetten en uw kans op lokaal zaken doen direct te vergroten. Bezoek dus snel www.bidbookblankenburg.nl en vul uw bedrijfsprofiel verder aan.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht naar info@bidbookblankenburg.nl en zij nemen spoedig contact met u op.

Zoek op de website