Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

DE ZAAK

Bent u op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Spijkenisse met een korte looptijd en een scherpe prijs? Dan zit u bij het kantoorpand DE ZAAK goed!

DE ZAAK is een modern (recent verbouwd) en representatief kantoorpand op een A-locatie in Spijkenisse. Ondernemers die gevestigd zijn in DE ZAAK willen elkaar versterken. Er wordt dan ook ‘branche exclusiviteit’ toegepast voor de huurders. Synergie is één van de krachten van DE ZAAK.

Kantoorruimtes zijn al te huur van 21 tot 160 m2 op zowel de begaande grond als de 1ste etage. Op de 1ste etage deel je met elkaar verschillende faciliteiten zoals een keuken, netwerkruimte, vergaderzaal en goede koffie.

Toekomstgerichte blik

Door deze gemeenschappelijke ruimtes creëren we de synergie. Regelmatig komen de ondernemers bij elkaar, met een georganiseerd ontbijt of bij een borrel op de vrijdagmiddag.

DE ZAAK huisvest ondernemers met een duidelijke visie die continu bezig zijn om hun bedrijf te laten excelleren. Dit wordt in DE ZAAK gesymboliseerd door het zee-thema waar een ondernemer naar de horizon kijkt hoe zijn bedrijf de toekomst in gaat.

Maak een afspraak

Wij nodigen u graag uit om de kantoorruimtes eens te bekijken. Welke ruimte past het beste bij uw bedrijf? Of u nu een nieuwe werkplek als zelfstandige zoekt of als uw huidige kantoor te klein wordt met een aantal medewerkers, DE ZAAK kan u in beide wensen voorzien.

Maak direct een afspraak voor een bezichtiging: Bel ons: 0181-336066 info@dezaak-spijkenisse.nl.

Zoek op de website