Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Wethouders ontbijten met ondernemers bedrijventerrein

Op 13 maart zochten wethouders Igor Bal en Leon Soeterboek de ondernemers van Halfweg-Molenwatering op. Waar liggen de uitdagingen van het ondernemen in Nissewaard én welke verwachtingen hebben de ondernemers van de gemeente.

Tijdens de ochtend werd besproken welke zaken structureel als uitdagingen worden beschouwd als ondernemer in Nissewaard. Waar lopen ondernemers tegenaan als het gaat om de rol van de gemeente.

De wethouders boden een luisterend oor en hebben de ideeën en wensen van de ondernemers onder hun arm meegenomen als huiswerk. Hiermee heeft de BIZ weer haar steentje mogen bijdragen aan de belangenbehartiging voor de ondernemers van Halfweg-Molenwatering.

Schuift u ook aan?

In de toekomst wordt er naar verwachting nogmaals een ondernemersontbijt georganiseerd. Wilt u de volgende keer ook aanschuiven? Wij schuiven graag een stoel voor u bij. U meld u aan via info@bizhm.nl of 0181-769054.

Heeft u prangende vragen voor de gemeente? Richt u dan tot bedrijfscontactfunctionaris Sabine de Snayer. Zij is uw directe aanspreekpunt bij de gemeente. Zij brengt u graag verder op weg en stelt u in contact met de juiste partijen binnen de gemeente.

Zoek op de website